Iata primele declaratii ale Monicai Gabor dupa decesul tatalui ei
Mesaje

Iata primele declaratii ale Monicai Gabor dupa decesul tatalui ei

Distribuie mai departe

Emil Gabor a fost inmormantat doar in prezenta surorii sale si a fiicei de la Bacau.  Barbatul a incetat din viata macinat de boli dar si intr-o saracie lucie.

    Ramona si Monica nu au putut ajunge la inmormantare din cauza pandemiei

Din pacate fetele aflate pe meleaguri straine nu au putut fi prezente la inmormantare. Ramona Gabor a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare.

„Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere iar, faptul că atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorată virusului Covid-19 , face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo de sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează, însă ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă

Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității .
Dumnezeu să îl odihnească în pace!”,  a scris Ramona.

Emil Gabor este grav bolnav. „Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice!”,  spunea acesta imediat dupa sarbatorile de iarna.

„Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit’, a mai declarat acesta.

Unul dintre apropiatii lui Emil Gabor a dezvaluit ca acesta a fost gasit fara suflare in jurul ore 2:30 si ca in ultimele zile de viata abia reusea sa mearga. “El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2.30 dimineaţa decedat. Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că: «Îmi e rău, mă dor oasele»” a transmis prietenul cel mai bun al lui Emil Gabor.

Acceseaza acest site pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri mondene.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *