Divertisment Produse si servicii

Mic ghid pentru muzica de la nunta

Distribuie mai departe

O intrebare de baza inainte de toate:  Cine sa cante la nunta?

Raspunsurile sunt impartite, astfel unii prefer sa la cante o formative, in timp ce altii un DJ.

Acum ar urma intrebarea:  Care sunt avantajele si dezavantajele unui DJ si ale unei formatii?

Un avantaj major pentru DJ este partea financiara. Astfel, angajand un DJ pentru petrecerea de la o nunta, pretul acestuia este mult mai mic decat pretul cerut de o formative pentru a canta la nunta. Mi se pare si normal ca preturile sa fie diferite, deoarece efortul de pus de un DJ este mult mai mic in comparative cu o formative, mai mult decat atat, formatia este compusa din mai multi membri in timp ce DJ-ul este unul singur.

Un avantaj major al formatiilor este atmosfera create. Cu siguranta un interpret vocal va face o atmosfera mult mai incitanta decat un DJ, in cazul in care interpretul are cat de cat experienta si se pricepe si la animarea invitatilor.

La ultima nunta la care am participat eu, muzica de la petrecere a fost intretinuta de o formatie.  Nunta fiind in Iasi, mirii au decis sa le cante dintre sutele de formatii Iasi, formatia  Tony Luca si Alfa Band. Acestia au facut o atmosfera extraordinara. Spre dimineata multi dintre invitati inca dansau pe ringul de dans, impinsi de la spate de muzica, dar probabil si de aburii de alcool. Petrecerea a fost minunata, majoritatea invitatilor s-au sintit foarte bine si cu siguranta nu vor uita acea petrecere. Trebuie sa recunosc faptul ca o mare parte din merite a avut-o muzica.

Inca nu am fost la nici o nunta in care a fost angajat un DJ, dar din cate am auzit si am mai vorbit cu unii prieteni este mult mai bine sa angajezi o formatie la nunta decat un DJ, chiar daca cheltuielile sunt mult mai mari pentru o formatie.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *