Muzica

Cinci artiste feminine de urmarit in acest an

Distribuie mai departe

Pentru ca nu doar barbatii sunt cei mai buni artisti, iti propunem in acest articol o lista cu cele mai bune artiste feminine de urmarit in acest an.

Tones and I. Toni Watson, cunoscuta sub numele de Tones and I a devenit cunoscuta lumii intregi datorita unei singure melodii. In mai 2019, intreaga lumea a descoperit vocea sa atipica datorita melodiei „Dance monkey”. Un hit imediat cu peste 760 de milioane de vizualizari.

Adele. O reintoarcere in forta pe care toata lumea o astepta. Dupa o pauza de mai multi ani, artista care intepreteaza „Rolling In The Deep”, a anuntat ca va scoate un album nou in curand.

Lady Gaga. A fost adorabila pe marele ecran alaturi de Bradley Cooper, in 2018. Dar artista se reintoarce in forta cu „Chromatica”, cel de-al sasele album al sau care apare in aprilie, aceasta luna deci. Pana atunci, fanii se pot delecta cu noua sa melodie, „Stupid Love”.

Taylor Swift. Imposibil sa treci pe langa acest fenomen care se numeste Taylor Swift. Are o gramada de hituri si de recorduri la activ. Datorita albumului sau, „Lover”, artista americana care a vandut cele mai multe discuri anul trecut, ce a adunat numai putin de 75 de milioane de hituri.

Rihanna. Anul 2020 ar putea deveni anul in care Rihanna revine in forta. Fanii asteapta cu disperare inca din 2017 un succesor pentru „Anti” Dar artista a devenit destul de discreta din punct de vedere muzical in ultima vreme. La sfarsitul anului 2019 trebuia sa apara noul sau album. Dar se pare ca fanii nu mai au mult sa astepte, deoarece printr-o postare pe Instagram a lasat sa se inteleaga ca va aparea in curand noul sau album, „R9”. Oare mai au mult de asteptat fanii? Ramane de vazut…

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *