Muzica

Viata de noapte in Suceava

Distribuie mai departe

  • Viata de noapte in Suceava este foarte interesanta, palpitanta si are de oferit  cate ceva pentru fiecare dintre noi, atat pentru tineri dar si pentru cei trecuti de varsta de 30 de ani.
  • La ora actuala mai toti tinerii ii vezi ca merg in cluburi din suceava , incepand de la pustani/pustoaice de 15 ani pana la studenti dar sa nui uitam si pe cei trecuti de varsta de 30 de ani care prefera sa mearga intr-un loc mai relaxant, un pub de exemplu sa asculte un concert  live, la momente artistice , de umor si de ce nu la Karaoke.De asemenea  sa nu uitam ca s-au deschis foarte multe pub-uri, cluburi, restaurante cu noi concepte si cu o mai multa complexiatate.
  • Daca am fi sa facem un tur al orasului am da peste  cafenele,  pub-uri, cluburi si resaturante la fiecare colt de strada , acesta fiind un lucru foarte bun aducand un plus de “entertainment “, asta insemnand ca lumii ii place sa nu stea in casa ci sa iasa ziua intr-un pub sau restaurant  pentru a servi masa sau la o cafea cu prietenii. Legat de cluburi pot sa spun ca sunt cateva cluburi bune in Suceava , cluburi care iti dau dependenta , care te fac sa le pasesti pragul de mai multe ori.
  • Printre cele mai cautate cluburi din Suceava ar fi urmatoarele: Hollywood-Sushi Bar Suceava un club ce a fost deschis acum 2 ani de zile si care a avut un impact foarte mare asupra  oamenilor deoarece sa venit cu un concept  nou in Suceava, apoi Padrino Suceava un Restaurant/Club care merge foarte bine, acesta fiind deschis din 2008, Office`s Club Suceava  care este cel mai vechi club din Suceava, acesta fiind deschis din anul 2000 si inca se tine bine de tot. Tot un club foarte frumos Club Babylon care are o capacitate de peste 1000 de persoane , din punctul meu de vedere acesta fiind cel mai mare si frumos club de prin Suceava si The Ranch Club. Asa ca importanta cam astea ar fi mai sunt si altele care sau deschis mai recent cum ar fi Bavarya Club, Club Eclipse care incearca sa vina cu ceva nou si eu cred ca vor avea succes si aceste cluburi deoarece lumea se cam plictiseste repede de un club si vrea sa incerce ceva nou, o altfel de muzica, o altfel de petrecere, un alt concept de club. In materie de Pub-uri sunt si ele destule cum ar fi: La Fierarie, Pub Colibri, Pub Sport Ramiro. Sa nu uitam si de cafenele din oras cum ar fi: Red Caffe, Gang, Giovani Caffe, Apropo Caffe.
  • Muzica din cluburi nu difera foarte mult, depinde de ce tematica abordeaza fiecare club. De exemplu daca joi este seara studenteasca se va pune mai mult muzica de club, muzica de care ne izbim in zilele noastre, vinerea fiecare club aduce cate ceva nou, de exemplu se poate merge pe o petrecere cu muzica din anii 80-90 sau muzica retro, alte cluburi merg pe ideea cu invitati care sa cante live precum formatii ca Iris, Directia 5, Mihai Margineanu sau momente umoristice  ori Karaoke de ce nu. Sambata de obicei sunt evenimente suceava cu invitati consacrati din Romania cum ar fi: deejay`s  cunoscuti dar si trupe din Romania calca pragul oricarui club din Suceava aproape in fiecare luna.
  • In fiecare weekend fiecare club din Suceava isi deschide portile si isi asteapta clientii pentru alte nopti fierbinti cu deejay care stiu ce este muzica buna, melodii noi 2012 si mixuri de calitate care rasuna in club pana dimineata in zori.
  • Orasul Suceava isi propune sa fie cea mai buna atractie de pe harta celor care nu stau in casa.

Autor:  Deejay Kido

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *