Divertisment

Reducerile Libris Happy Day pe 16 iunie 2016

Distribuie mai departe

100.000 de titluri de carte de la peste 16 edituri consacrate vin sa incurajeze lectura si sa faciliteze accesul la cele mai dorite volume.

reduceri libris

Citeste mai mult in week-end-ul care se apropie ! Acesta pare sa fie indemnul echipei Libris Brasov, care ne propune joi, 16 iunie, 12 ore de reduceri wow ! Este Happy Day la Libris.ro, cu carti pe alese.

Vizitati joi, intre orele 10.00 si 22.00 site-ul www.libris.ro si veti fi surprinsi sa gasiti carti cu reduceri de pana la 90% din foarte multe categorii de interes, scrieri ale unor autori celebri, atat in limba romana, cat si in engleza. Cartile pentru copii, jocurile si jucariile intra si ele in campania Happy day de joi, desfasurata de Libris, avand reduceri semnificative.

Iata un motiv excelent sa oferiti celor mici lecturi interesante, carti pregatitoare pentru viitorii scolari sau jocuri Lego, puzzle, cuburi de constructie etc., potrivite atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Oferta noastra generoasa este completata si de transportul gratuit prin curier, pe care firma Libris il ofera tuturor clientilor din tara, indiferent de valoarea comenzii plasate pe libraria noastra online.

Nu uitati ca Happy Day este valabila doar in data de 16 iunie a.c., intre orele 10.00 si 22,00 ! Va asteptam pe platforma online libris.ro, cea mai de incredere librarie din Romania !

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *