Accesorii gradina

Cum aleg cel mai frumos ghiveci de flori?

Distribuie mai departe

Ghivecele pentru gradina sunt din ce in ce atragatoare, mai design si mai colorate. Dar atunci cand vine vorba despre alegerea materialelor, nu stii incotro sa o apuci?

Un mare clasic al accesoriilor pentru gradina, dar si balcon sau terasa, ghivecele de flori sunt cele care permit cultivarea la tine acasa a florilor, dar si a arborilor sau arbustilor. Dar reprezinta in acelasi timp si cel mai frumos element decorativ.

Ghivecele din teracota. Daca vrei sa privilegiezi estetismul, alege mai degraba ghivecele din teracota. Vin cu un detaliu rustic minunat si datorita porozitatii lor lasa planta sa respire.

Ghivecele de flori din plastic. Daca vrei ghivece pentru flori mai usor de intretinut, alege in acest caz ghivecele din plastic. Sunt lejere si rezistente la ger, chiar daca nu sunt atat de elegante ca si cele din teracota sau ceramica.

Ghivecele sau jardinierele din lemn. Daca preferi materialele nobile si naturale, atunci ghivecele sau jardinierele din lemn sunt cea mai buna alegere. Cele din lemn exotic, dublate de zinc la interior sunt cele mai rezistente.

Ghivecele din piatra reconstituita sau din beton au cele mai variate forme si designuri. Sunt grele, sunt solide iar cele mai calitative sunt rezistente la ger.

Ghivecele din metal. Lejer si estetic, zincul, cel mai des folosit la fabricarea de ghivece, este cea mai buna alegere pentru o gradina mai moderna. Se mai gasesc pe piata si ghivecele din material galvanizat, care vin si ele cu o latura estetica.

Ghivecele de flori sunt o parte integranta a decorului gradinii deci ar trebui sa fie alese cu grija. Vin cu un plus de stil deci alegerea lor se poate face atat in raport cu proprietatile lor tehnice cat si in functie de estetismul sau practicitatea fiecaruia. Vino cu un plus de culoare si de veselie pentru gradina ta si nu vei regreta!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *