usi de garaj rulou
Amenajari exterioare

Alege o usa sectionala pentru garajul tau!

Distribuie mai departe

Stim bine cum e sa iti iubesti masina si stim ca ai grija de toate detaliile pentru a o pastra bine. Si daca ai un garaj in care s-o parchezi cred ca ca ar fi bine sa nu omiti din schema ingrijirii ei o usa de garaj sectionala.

usi de garaj rulouDe ce sa montezi la garajul tau o usa de garaj sectionala? Daca ne legam de partea strict estetica, usile de garaj sectionale datorita gamei diversificate, pot fi ‚”asortate” cu designul general al casei. Diversitatea de patternuri si culori pentru panourile componente, accesoriile disponibile (insertii de ochiuri de sicla, usa pietonala, etc.) va ajuta sa personalizati usa asa cum va doriti.

Dar partea estetica este poate mai putin importanta pentru unii. Partea practica este, insa, ceva mai interesanta in cazul usilor sectionale.

In primul rand, ele se deschid in plan vertical ca apoi sa se aseze pe tavanul garajului in pozitie orizontala cu ajutorul unor ghidaje speciale. Acest lucru iti permite sa utilizezi tot spatiul din garajul tau. Daca ai o masina mai mare, nu risti sa o zgarii atunci cand deschizi usa garajului.

Totodata, usile de garaj sectionale iti permit sa parchezi masina aproape de usa garajului. Daca mai e cineva din familie care are o masina, nu va veti certa pe locul din garaj pentru ca unul dintre voi isi poate lasa linistit masina in fata garajului, iar celalt in interior. Practic, nuu este asa?

Pe langa toate astea, usa de garaj sectionala se preteaza fara probleme la uzul frecvent. Si iti explicam si de ce: spre deosebire de usile monolitice (spre exemplu), pe fiecare panou al usilor sectionale sunt amplasate sine sau role. Cu cat mai multe sine, cu atat mai mica uzura pe fiecare dintre ele. Prin urmare,daca folosesti masina zi de zi si stii ca usa garajului tau se deschide si se inchide de cel putin 2 ori in 24 de ore, atunci ai nevoie de ceva fiabil si practic.

Inainte de a le instala, trebuie sa masori cu atentie spatiul de deschidere si inaltimea garajului tau. Si cam atat!

Mai e ceva ce trebuie sa stii: usile de garaj sectionale sunt destul de usor de montat, sunt durabile si accesibile. Ele pot fi, la alegerea ta, manuale sau automate, ambele modele fiind usor de utilizat multumita structurii lor constructive Ce zici, meritati tu si masina ta o astfel de investitie?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *