ferestre sau termopane
Amenajari interioare

Ferestre cu grad ridicat de izolare termica si fonica

Distribuie mai departe

Ferestre sau Termopane indiferent cum le spui, cele cu care ne-am obişnuit sunt şi ele în scimbare ca orice produs al zilelor noastre. Aşa că firme de renume ca REHAU investeşte în tehnologie şi dezvoltă sisteme noi de ferestre şi uşi,şi în multe alte lucruri inovatoare în ale construcţiilor şi confortului termic în special.

ferestre sau termopaneNoi Ermetica Fenster am ales un partener de renume ca REHAU pentru a evita orice probleme sau îndoieli legate de calitatea sau de garanţia produsului pe care îl oferim prin ferestrele şi uşile noastre.

Astfel că începând din anul acesta promovăm profilele REHAU Euro 86 la preţuri de materiale standard. Trebuie să ştim şi să menţionăm că aceste profile, Euro 86, sunt superioare oricăror altor profile din gama REHAU împreună cu GENEO, iar de pe piaţa românească primele apărute şi cu siguranţă şi garantat au cele mai accesibile preţuri.

Dacă investeşti acum în aceste profile garantat te vei afla în trendul schimbării, pentru că aceste ferestre se instalează acum şi în Germania sau ţări care au nevoie de un grad mai ridicat de izolare termică, adică doresc să menţină căldura şi să aibă pierderi de căldură cât mai mici. Deci economiseşti căldură şi bani în acelaşi timp.

Aceste profile sunt superioare şi se diferenţiază prin calitatea dată de cele 6 camere de aer, prin dimensiunile sale robuste care denotă calitatea şi durabilitatea acestor profile, prin gradul ridicate de izolare termică care ajunge la 0,9 W/mK, şi prin toate componentele şi materialele care fac ca Termopanele sau Ferestrele noastre să fie cea mai bună alegere din Timişoara garantat şi de oriunde se doreşte ca noi Ermetica Fenster să montăm Ferestre şi Uşi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *