Imobiliare si constructii

Au scazut preturile la garsoniere de inchiriat in Ploiesti!

Distribuie mai departe

garsoniere de inchiriat in PloiestiDupa ce studentii au dat navala in Ploiesti si in toate orasele centre universitare si au inchiriat tot ce au avut nevoie, au mai ramas, inca, cateva oferte de inchiriere de garsoniere care, bineinteles, au un pret mai scazut, pentru ca valul mare de cereri a trecut, asa ca nu mai sunt foarte multe cereri de asa ceva, dar, totusi, mai sunt cateva persoane care cauta chirii avantajoase, asadar, acum este momentul cel mai potrivit sa le cautati. Preturile au scazut, asa ca acum este momentul cel mai prielnic sa va gasiti o noua locuinta, chiar daca si temporara.

Sunt, probabil, studenti care nu sunt multumiti de chiria cu care s-au ales, si acum cauta garsoniere de inchiriat in Ploiesti, altele decat cele pe care le au momentan si de care sunt nemultumiti. Acum pot sa isi ia exact acele garsoniere pe care si le doresc, la preturi mai bune. Asta da afacere, cand poti sa ai conditii mai bune la acelasi pret sau la preturi chiar mai bune decat pana acum. Si partea buna este ca preturile nu se vor schimba pentru o perioada destul de lunga de timp, avand in vedere ca perioada de varf in domeniul inchirierilor a trecut in mare parte.

Daca pana acum chiriile la garsoniere incepeau de la 180 de euro, acum incep de la 160 de euro. Poate veti spune ca nu este o diferenta foarte mare, insa pentru o garsoniera este o diferenta semnificativa, pentru ca trebuie sa va ganditi ca este vorba despe o singura camera, cu bucatarie si baie, eventual balcon. Iar pentru o persoana se simte si o diferenta de 20 de euro in fiecare luna, pentru ca sunt niste bani pe care nu ii cheltui si cu care poti face altceva. In plus, pe timp mai indelungat, se aduna o suma frumusica.

Asa ca, ganditi-va bine, pentru ca acum este momentul cel mai potrivit sa va alegeti o alta locuinta, daca vreti sa inchiriati o garsoniera in Ploiesti, iar cel mai potrivit intermediar in aceasta situatie este agentia imobiliara Royal Imobiliare, care va avea grija sa primiti tocmai ceea ce aveti nevoie, la pretul cel mai avantajos.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *