Bucatarii

Cateva idei pentru a conferi bucatariei tale un plus de stil

Distribuie mai departe

Prea clasica, fara viata… esti in cautarea unor idei care sa faca din bucataria ta un spatiu minunat plin de alura? Vrei ca aceasta sa fie mai moderna si mai originala? Iata cateva idei care sa te inspire.

Tapetul iti va inveseli bucataria. Pentru un plus de veselie si de profunzime adus bucatariei, tapetul este cea mai buna alegere. O nuanta de verde, va pune de exemplu, cel mai bine in valoare mobilierul in nuante de alb.

Decoratiunile murale sunt cea mai buna idee pentru bucatarie. Adica tablourile, trofeele, oglinzile sau stickerele. Vor pune cel mai bine in valoare o bucatarie in nuante de negru si de gri.

Alege corpuri de iluminat stilate pentru bucatarie. Daca ai in bucatarie o insulita sau un bar, cel mai bine ar fi sa alegi cele mai frumoase corpuri de iluminat suspendate. Se vor pune astfel unele pe altele in evidenta.

Ascunde hota. Hota este un produs indispensabil pentru bucatarie, dar nu este mereu gratioasa. Nu-i asa? Nicio problema, deoarece poti miza pe o hota ascunsa in tavan care se va potrivi de minune cu o multime de stiluri de decor.

Alege un mobilier « desperecheat ». Adica alb in partea de sus si lemn in partea de jos. Nu ezita deci atunci cand vine vorba despre a mixa culorile, materialele sau finisajele mobilierului. In acest fel, vei reusi sa pui cel mai bine in valoare ambianta bucatariei tale.

Lasa etajere sau rafturi la vedere. Alternanta de plin si de gol este cea care dinamizeaza chiar si cele mai simple bucatarii. Etajerele care pun cel mai bine in valoare vesela sau bibelourile sunt ideale pentru o bucatarie in nuante de alb.

Alege o faianta originala. O bucatarie va fi plina de farmec daca alegi o faianta originala, tip mozaic de exemplu. Va pune lemnul si nuantele inchise cel mai bine in valoare.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *