Amenajari exterioare Constructii

Cele mai bune preturi pentru balast

Distribuie mai departe

Etapele construirii unei case noi presupun eforturi care ne vor pune la grea incercare, mai ales daca dorim sa realizam un astfel de proiect in regie proprie. Daca apelam la o firma de constrcutii serioasa este posibil sa tam mai linistiti, dar de departe costurile vor fi cu cel putin 30% mai mari. Iar la vremurile de astazi, nu stiu cati isi pot permite acest lux…

Dincolo de ideea pe care o avem transpusa intr-un proiect de catre un arhitect, trebuie sa ne gandim foarte serios la ce tipuri de materiale o sa avem nevoie, in ce cantitati si la ce costuri.

Chiar daca terenul pe care-l avem este unul generos, in momentul in care ne hotaram sa demaram ideea construirii unui imobil trebuie sa luam in calcul suprafata pe care vom construi. In functie de aceasta vom avea costuri total diferite la materialele de constructii. Impreuna cu un arhitect si cu viitorul diriginte de santier va trebui sa analizam costurile materialelor si sa estimam unde ne vom pozitiona cu viitoarea noastra constructie. In functie de calitatea materialelor pe care urmeaza sa le folosi, incepend de la balast si pana la tabla de pe acoperis, vom putea determina un pret real pe metru patrat construit.

Cand ajungem la o suma, ne uitam bine in buzunare sau in contul bancar, mai punea un 15-20% la acea suma drept cheltuieli neprevazute (vor fi, va asiguram) si tragem linie. Daca suntem ok cu toate aceste socoteli putem trece la pasii urmatori: intocmirea proiectului propriu zis si prospectarea pietii de materiale. De exemplu, pentru balast, nisip, pietris, margaritar putem avea o oferta foarte buna de la o firma specializata, care ne asigura si transportul rapid in Bucuresti. Daca vrei sa stii mai multe despre ofertele unei astfel de firme, click aici. Pot fi si multi alti furnizori, desigur, insa este bine sa mergem dupa materiale de calitate care ne pot fi oferite si la preturi corecte. Daca suntem in cautare de preturi balast trebuie sa avem in vedere neaparat si transportul asociat unui astfel de material. Degeaba gasim noi cel mai nun pret la balast, daca furnizorul nu include in pret si livrarea. O sa observati ca inchirierea separata a unei betoniere va face ca pretul balastului sa fie unul foarte mare. In discutie intra, in mod normal, si calitatea balastului, dar si a celorlalte materiale de care vom avea nevoie. De aceea este nevoie ca atunci cand mergem sa dicutam pentru un eventual contract de achizitie sa avem pe langa noi si o persoana de incredere, cu experienta in domeniul constructiilor. Piata materialelor de constructii este plina de tot soiul de oameni si nu dorim nimanui sa aiba de-aface cu neseriozitatea unora.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *