Design Imobiliare si constructii Proiectare

Cum sa-ti decorezi intreaga casa

Distribuie mai departe

 

Unul din cele mai placute momente ale vietii oricarui om este acela in care se decide sa-si achizitioneze sau chiar sa-si construiasca o casa si analizeaza mai multe proiecte case cu dorinta acerba de a-si vedea casa visurilor intr-unul din proiecte. Pana la urma, orice proiect gata realizat va suferi modificari pentru ca acesta sa fie pe plac.

Cele mai mari modificari se vor realiza la interior. Acolo absolut toti proprietarii vor sa-si puna amprenta, ideile lor despre cum vor sa arate prorpria casa se implementeaza cel mai des, chiar daca arhitectul nu este tocmai convins de elegerea facuta. De aceea venim cu cateva idei pentru ca sa iti decorezi casa modern si intr-un mod cat mai placut.

Sa luam in considerare prima data livingul sau camera de zi. De cele mai multe ori, bucataria sau livingul sunt incaperile unde sunt asezati musafirii. De aceea, livingul trebuie sa impresioneze, fiind si prima camera vizitata de catre oaspeti. Livingul trebuie sa fie decorat cu un mobilier simplu si de dimensiuni cat mai reduse pentru ca sa existe spatiu suficent in momentul in care primesti mai multi oaspeti. Daca totusi vrei ca livingul sa aibe un aspect mai incarcat si elegant in acelasi timp, apeleaza la montarea de draperii pana in podea. Iar pentru ca modernismul trebuie sa se regaseasca si in living, se va apela  si la obiecte de decor in forme cat mai sofisticate.

Daca tot am adus in discutie bucataria, aici decorarea este un aspect important. Pentru a avea un aspect modern, bucataria trebuie sa fie formata dintr-un mobilier specific, iar aparatura de bucatarie, precum aragazul, sa fie incorporat in acest mobilier. Astfel, se castiga spatiu, dar si un plus de aspect modernern. Petru a nu aglomera inutil spatiul, este recomandat montarea de dulapuri de bucatarie pe perete, astfel se va castiga un plus de spatiu la nivelul solului, acolo unde poti monta o masa mai mare pentru momentele in care musafirii vor fi in numar mare. In plus, pentru un aspect uniform si placut, hota trebuie incorporata intr-un dulap montat pe perete.

Dormitorul este camera unde se aleg cel mai greu decoratiunile, cat si culoarea peretilor. Foarte probabil ca domnii vor dori un dormitor in care pereteii sa fie de culoare alba, o culoare clasica pentru acest tip de incapere, in timp ce doamnele vor dori sa se joace cu culorile si vor incepe chiar de la culoarea peretelui. In general, dormitorul fiind o incapere intima si privata, aici te poti juca cu mobilierul si mai ales cu nuantele acestuia. Daca domnul e de acord, poti alege chiar si rosu ca fiind culoarea dominanta in dormitor, culoare specifica a dormitorului de cuplu.

In ceea ce priveste baia. Decorul inseamna in primul rand culoarea care va fi aleasa pentru gresie. Iar in acest caz culoarea gresiei trebuie sa fie una vesela, puternica, intepatoare tocmai pentru ca baia e locul unde iti petreci primele minute dupa trezire si e nevoie de un loc care sa invioreze numai si prin aspectul sau. Daca vei merge pe culori inchise, atunci cheful de viata cu siguranta nu va veni stand in baie.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *