Amenajari interioare Design

Cum sa decorezi camera copilului

Distribuie mai departe

Ca familie care are in plan ridicarea unei casa, cumpararea uneia sau chiar cumpararea unui apartament, sunt sigur ca aveti discutii care de care mai diverse. Va ganditi in primul rand la banii pe care sunteti dispusi sa-i investiti si eventual la cati sa imprumutati eventual, la cum va arata curtea si la cum veti decora fiecare camera in parte.

Un lucru insa nu ptrebuie sa-l uitati si acela se refera la modul in care veti decora camera copilului sau a copiilor de ce nu. Daca deja aveti pe langa voi copii ceva mai marisori decat bebelusii veti avea munca multa. Daca insa aveti bebelus, lucrurile sunt mai simple.

Motivul este acela ca un bebelus nu stie prea multe asa incat universul lui este de cele mai multe ori patutul in care sta mai mereu. Ei bine, pe masura ce creste, orizontul se largeste, la fel cum se intampla in viata, odata cu cresterea anilor.

Astfel, camera copilului trebuie sa capete din ce in ce mai multa forma si culoare atragatoare, sa indemne la multa creativitate si sa imbine mereu, utilul cu placutul. Pentru aceasta, ca parinti responsabili care isi iubesc nespus copilul, trebuie sa gasiti cele mai ingenioase moduri de a amenaja camera copilului.

De foarte multe ori, nu veti putea face acest lucru cumparand mobilierul astfel incat mobilierul facut la comanda, dupa ideile voastre ingenioase, poate fi cea mai buna solutie. Elementele cele mai importante sunt biroul la care va lucra, patul in care va dormi si rafturile pe care isi va aseza jucariile si mai apoi cartile.

Ca idee, sa stiti ca celor mici le place mai mereu la inaltime asa ca ar merge o piese de mobilier care sa includa un pat sus iar dedesubt un birou si un dulapior. Asta insa dupa ce copilul depaseste varsta de 7 ani, pentru a va asigura ca nu va intampina niciun impediment in urcarea scaritei pentru a ajunge in pat.

Tip: Vreti sa se simta cu adevarat mandru de camera lui? Cumparati un tobogan de dimensiuni mici, astfel incat sa urce in pat pe scarita si sa coboare pe tobogan.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *