Design

Tedinte pentru sezonul toamna – iarna 2018-2019

Distribuie mai departe

Care sunt cele mai frumoase tendinte in materie de design pentru sezonul urmator? Care sunt culorile, materialele, motivele, dar si motivele care te vor seduce cu siguranta?

Culorile in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2018-2019. Tendintele toamnei- iernii 2018-2019 sunt cele care invita la convivialitate, la caldura, pe scurt, la cocooning. Astfel ca vei putea vedea prin magazine unele culori precum cele de teracota, de albastru foarte inchis, de galben curry si de roz pudrat. Sa nu uitam nici de verde care va pune cel mai bine in valoare nuantele naturale ale lemnului.

Materialele must have in materie de decor pentru sezonul toamna- iarna 2018-2019. catifeaua se pare ca va deveni in material cult, indemodabil. Si fata de iarna trecuta, cand se miza pe aspectul sau calduros si dulce, in acest an, aceasta va fi mai grafica si mai futurista.

Si da, marmura este un alt material care se va regasi peste tot in noul sezon, dar si detaliie precum trofeele si coarnele. Sunt cele care vor veni cu un plus de caracter pentru interiorul casei tale si se potrivesc de minune cu alte materiale brute si minerale.

Lemnul masiv si lemnul in nuante naturale sunt alte elemente pe care va trebui sa mizezi. Sunt cele care vor crea cel mai autentic decor pentru interiorul casei tale.

Ratanul este si el inca foarte trendy. Dar se « impodobeste » cu nuante de negru, se foloseste mai ales pentru aplice, nu doar pentru scaune si ia un plus de volum cu marimile sale XXL.

Care sunt stilurile in materie de decor pe care va trebui sa le adopti? Tendinta art deci regandita va fi peste tot. Motivul solzi de peste, alama, formele unghiulare sau perfect rotunde ale mobilierului vor fi cele mai frumoase in noul sezon.

Rezultatul- materiale moi, flori campenesti, culori afirmate si un mic coltisor minunat unde sa iti savurezi ceaiul.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *