Internet (din online)

Jocuri Mobile Android sau Web?

Distribuie mai departe

Pentru ca toti mai multi pasionati de jocurile cu bile au insistat sa fie realizat un top a celor ce se gasesc gratuit, atat in variantele de PC cat si pentru telefoanele mobile, ne-am hotarat sa va facem cateva recomandari pe care sa le incercati. Va vom recomanda atat jocurile cu bile gratuite pe care le gasiti pe internet cat si pe cele la care va puteti juca varianta demo, ele fiind contra cost in versiunea full.

Pentru versiunile de jocuri cu bile gratis care au timp limit de joc si anume cele demo, am selectat cele mai cunoscute 3 astfel de jocuri. Acestea sunt fara indoiala Zuma, Tumblebugs si Shark Pool. Daca in cazul primelor doua avem cam aceeasi tema de joc si ne orientam cam in aceeasi directie cu gameplay-ul, in cazul celui de-al treilea avem un joc clasic de biliard. Fiecare dintre acestea au accesari ce depasesc 100 milioane si sunt printre cele mai jucate jocuri cu bile gratuite in varianta demo.

Despre Zuma nu sunt foarte multe cuvinte de zis, el fiind jocul anului in anul 2009 pentru varianta browser based. Tumblebugs a reusit si el sa adune foarte multi fani si sa se impuna in celebrele deja stiluri de jocuri shooting balls. Shark Pool s-a impus printr-o grafica de exceptie si un gameplay foarte bine pus la punct, pasionatii de biliard reusit sa regaseasca in acest joc ceea ce pot face si in realitate la o masa de biliard.
Din randul de jocuri cu bile gratuite ce se gasesc in varianta full putem sa remarcam Luxor sau Rescue de cute Woobies. Cele doua jocuri sunt deja celebre si au fost oferite gratuit catre pasionatii de jocuri cu bile gratuite. Primul a fost produs pe ideea celor 2 mai sus amintite si anume Zuma si Tumblebugs, pastrandu-si cateva elemente care sa creeze o diferenta. Printre aceste elemente sunt numarul mai mare iteme ce pot fi obtinute in timpul stagiilor, dar si modul de shooting existent.

Rescue de cute Woobies este mai mult decat un joc cu bile ce poate fi jucat gratuit, este si un mare magnet pentru copii. Bilele foarte pufoase si pline de viata din acest joc reuseste sa atraga atentia tuturor celor care-l deschid. Totusi la baza jocului se gaseste clasicul 3 in linie pe metoda shooting balls.

Recomandari de jocuri cu bile gratuite pentru telefoanele mobile

Printre cele mai accesate jocuri cu bile gratuite de pe telefoanele mobile cu sistem de operare regasim bubble shoot si bubble poke. Notate cu peste 4,5 in libraria de jocuri de la Android, acestea se lauda cu peste 10 milioane de descarcari in mai putin de 3 ani de la aparitia lor. Aceste jocuri se gasesc si pe celelalte platforme de smartphone si anume Ios si Windows. Chiar cu un plus pentru varianta de windows, care-si permite sa contina ceva mai multe astfel de jocuri cu bile gratuite.

Recomandarile sunt facute pe baza notelor celor care le-au jucat si a numarului de accesari pe care fiecare dintre acestea le-a avut de la lansare.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *