site anunturi
Site-uri de anunturi

Cum iti poti face un site de anunturi?

Distribuie mai departe

Daca te-ai hotarat sa incepi o afacere online in domeniul anunturilor atunci vei avea nevoie de un site online. Am sa iti prezint cele mai populare metode pe care le poti folosi in deschiderea unui site de anunturi.

site anunturi1. Foloseste o platforma gratuita de site cu anunturi – Spre exemplu platforma “Open Classifieds”. In cazul variantei gratuite nu ai multe optiuni iar cele existente nu sunt exceptionale. Va trebui sa modifici chiar tu site-ul de aceea vei avea nevoie de cunostinte de design si programare.

2. Foloseste o platforma premium – Cum ar fi “ClassiPress”. Costa doar 99$ dar iti ofera foarte multe optiuni de personalizare. In acest pret intra si accesul la forumul de suport oferit de dezvoltatori unde poti gasi gratuit o serie de module si upgrade-uri pentru platforma.

3. Foloseste o platforma custom – Asta inseamna ca trebuie sa apelezi la o agentie de design si programare web care sa iti dezvolte site-ul de la 0. Aceasta varianta are un cost foarte mare (de la cateva sute de Euro pana la cateva mii) dar are multe avantaje: site-ul va arata exact asa cum iti doresti, va fi foarte bine optimizat pentru nevoile tale, va permite implementarea functionalitatilor de care ai nevoie intr-un mod foarte simplist si vei avea o sectiune de administrare special croita pentru a-ti usura munca. Un exemplu de site care ruleaza pe o astfel de platforma este www.vandpieseauto.com.

Pentru orice varianta ai opta trebuie sa iti faci un plan al afacerii si sa stabilesti un buget pentru promovare. Fara promovare site-ul tau va fi inexistent pentru ca in acest domeniu este o competitie acerba. Nimeni nu vrea sa isi publice anuntul pe un site care are 20-30 de vizitatori…

Mai exista insa o varianta care are costuri si mai mari: poti cumpara un site de anunturi deja existent si popular. Practic poti cumpara o afacere existenta si productiva dar trebuie sa ai un buget foarte generos.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *