Site-uri de anunturi

Promovarea turismului in cadrul anunturilor publicitare

Distribuie mai departe

Turismul si mica publicitate

Cand ne gandim la anunturi publicitare, mica publicitate, sau cum doreste fiecare sa o denumeasca, de obicei facem o prima conexiune cu anunturile imobiliare, atat in ceea ce priveste vanzarea, inchirierea cat si schimbul. Este adevarat ca aceasta arie s-a dezvoltat foarte mult atat prin intermediul anunturilor publicitare din ziare, clasica metoda, cat si ulterior, prin intermediul online, ca o completare a starii initiale. Astfel, au de castigat atat cei care posteaza aceste anunturi, ideplinindu-si scopurile principale cat si cei care se ocupa cu promovarea lor prin intermediul diferitelor metode mediatice, si nu in ultimul rand agentiile imboiliare, care, se pare ca in raport cu serviciile pe care le presteaza stabilesc niste comisioane destul de marisoare.

In alta perspectiva, multi dintre noi se gandesc la mica publicitate care are in centru vanzarea si inchirierea de automobile precum si schimbul lor. Si pentru a putea staibili o punte de legatura intre acest concept si tema principala a articolului, putem face o constatare in virtutea careia inchirierea de masini cu scopul producerii unui profit consistent din perspectiva turismului este in plina desfasurare. Multi dintre cei a caror situatie economica le permite prefera ca atunci cand pleaca intr-un sejur sa aiba si o masina care se ii ajute sa se deplaseze cat mai rapid pentru a vizita cat mai multe locatii. Astfel, domeniul anuturilor publicitare online le ofera acestora, ca odata cu sosirea in tara, pe care si-au stabilit-o drept punct de atractie pentru viitoarea vacanta, sa inchirieze o masina pe loc, sau sa faca o rezervare online astfel incat sa nu intampine diferite probleme.

Si daca ne-am hotarat sa abordam tema turismului in domeniul micii publicitati, vom face o scurta trecere in revista a principalelor atractii si metode pe care le ofera agentiile specializate sau chiar persoanele fizice in virtutea obtinerii unui profit legal, fara a fi nevoiti sa raspunda cumva ulterior in fata legii. Pentru a putea oferi acest tip servicii in domeniul turismului sunt necesare respectare mai multor conditii prevazute de lege, obtinerea unor avize si bineinteles plata unor taxe si impozite special stabilite in acel domeniu.

 

Ofertele agentiilor de turism

Sfera de reglementare a acestui domeniu este varsta, iar pentru a o descrie incepem cu faza initiala si esentiala: asigurarea transportului. Cu totii stim faptul ca daca suntem persoane hotarate si sigure pe decizii si dorinte, ne putem cumpara din timp biletul de avion, autocar, feribot (depinde de mijlocul de transport pentru care optati) pentru ca beneficiem de oferte si reduceri substantiale. De asemenea, aparitia unor vouchere mareste cu mult aceasta arie a ofertelor cu preturi reduse, si cum ne putem interesa mai bine decat prin intermediul anunturilor publicitare. Pentru a ne angaja intr-o astfel de situatie trebuie studiata cu mare atentia piata, si ofertele celor ce presteaza si ofera servicii in domeniul turismului, respectiv in domeniul transportului. Ceea ce este important de avut in vedere este faptul ca trebuie sa fim atenti care sunt variantele mai avantajoase de care putem beneficia cand vine vorba de vancata : fie alegem un pachet cu transport si cazare , fie alegem separat transportul si cazarea. De ambele parti exista avantaje si dezavantaje : daca alegem un pachet complet, riscam sa nu fim multumiti de conditiile de cazare sau de transportul in sine, care ne sunt oferite. Pe de alta parte, daca alegem sa cautam separat, riscam ca pretul sa fie putin mai ridicat spre deosebire de o oferta. Depinde foarte mult de cat de mult cunoastem piata, astfel incat sa iesim multumiti pe ambele planuri atat al conditiilor care ne sunt oferite cat si pe plan economic.

Site-urile de anunturi publicitare au devenit in ultima perioada tot mai asaltate de astfel de oferte, iar oamenii nu se dau in laturi in a-si achiztiona diferite pachete care le pot usura procesul cautarii unei variante potrivite.

Cele mai multe cautari in domeniul turismului sunt facute in timpul verii, cand iubitorii de caldura si soare aleg fie sa mearga la munte, fie la mare, astfel ca cei care ofera astfel de servicii sunt nevoiti sa vina cu cat mai multe variante pentru a satisface numarul cererilor. De obicei aceste oferte sunt mai greu de gasit la mica publicitate dintr-un ziar, dar cu siguranta domina piata in aria anuturi publicitare online.

 

Turismul in strainatate

Pentru ca la noi in tara, de obicei, preturile sunt cu mult mai ridicate fata de unele tari din occident si chiar orient, facand un raport intre pret si calitate, multi romani aleg strainatatea, iar ca destinatii de top sunt preferate Turcia, Grecia si vecina noastra Bulgaria.

Datorita infrastructurii in curs de dezvoltare a Turciei si a faptului ca este in continua dezvoltare, constatand pasii mari pe care ii face in materie de turism, vine cu oferte tot mai frumoase ce incanta turistii romani, ca destinatie de top fiind Antalya. Preturile sunt pentru toate buzunarele iar conditiile sunt cu mult peste ceea ce primim la noi in tara. Daca preferati sa vizitati atat latura europeana cat si cea asiatica a Turciei va amintim sa aveti in vedere ca este necesara existenta pasaportului pentru a asigura trecerea in conditii sigure.

La fel de iubita ca Turcia, cu preturi usor mai marisoare dar cu o istorie de neintrecut este Grecia. Daca sunteti iubitori ai istoriei si a tot ceea ce tine de trecut vizitati Grecia, vizitati Atena, Muntele lui Zeus, nu veti regreta. Daca totusi optati pentru liniste, plaja soare, in topul favoritelor se afla insule ca Thassos, Zakynthos, Rodos sau Creta, care ofera servicii impecabile raportandu-ne la pret. Daca sunteti indragostiti, vizitati alaturi de persoana iubita Santorini, si nu veti regreta, preturile sunt putin mai mari fata de locatiile pe care le-am mentionat anteriror insa privelistea si amintirile nu se vor sterge din mintea dumneavoastra niciodata.

Bulgaria, in ultima vrme a constatat ca prin tursim se poate dezvolta, astfel, cu nisipurile sale de aur atrage tot mai multi turisiti din Romania. De aceea multi dintre noi o prefera pentru ca este mai ieftina si mai curata fata de nisipul romanesc, cu tot ceea ce implica acesta.

Anunturile publicitare vin in ajutorul dumneavoastra oferindu-va astfel o arie larga de oferte ce va vor cuceri si va vor determina sa va alocati timpul liber macar pentru o micuta vacanta departe de grijile si problemele cotidiene.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *