internet si site-uri
Unelte promovare website

Despre internet si site-uri

Distribuie mai departe

internet si site-uri

  • Despre internet si site-uri sunt atat de multe lucruri de zis incat de foarte multe ori, nici cei mai vechi oameni ai internetului, daca ii putem numi asa, nu ar sti cu ce sa inceapa si cu ce sa termine. Asta pentru simplul fapt ca internetul este un infinit de posibilitati, algoritmi, oportunitati, posibilitati de a castiga bani.
  • Site-urile sunt de multe ori fie transpunerea “radio sant” in internet, inlocuirea carcotasilor, a ziarelor si revistelor, a televiziunilor si a magazinelor, a serviciilor si asa mai departe. Site-urile fac de multe ori ce nu se poate face in realitatea din offline: ofera tuturor posibilitatea de libera exprimare, ofera posibilitatea de a-ti face propriul magazin dupa bunul plac, ofera posibilitatea de a-ti face propria emisiune video fara sa te bata CNA-ul la cap, ofera posibilitatea de a-ti face propriul Cancan, fara sa poti fi dat in judecata.
  • Cu o buna optimizare seo, site-urile sunt de multe ori si pentru foarte multi oameni, adevarate surse de venit. Pentru a ajunge la acest nivel insa, de cele mai multe ori trebuie sa privesti dincolo de lucrurile obisnuite care se intampla zi de zi in online, asa cum sunt cele exemplificate de mine.
  • De foarte multe ori iti trebuie indeajuns de multa minte sa nu fii prins in scheme fara iesire si care te lasa fara bani. De foarte multe ori, ai nevoie de un pic de curaj pentrua investi mult intr-un proiect pe care multi nu ar da bani.
  • Totusi, trebuie mereu sa tii cont de faptul ca oamenii fac o afacere profitabila sau din contra. Nu conteaza cat de plina este o nisa, nu conteaza concurenta, nu conteaza nimic. Daca esti o persoana hotarata, succesul nu este ceva la care speri, succesul devine munca ta de zi cu zi.
  • Despre site-uri si internet, poate ca nu ati aflat lucruri noi aici. Va spun insa ca cei care ezitau, au mai prins putin curaj iar cei care se multumesc cu putin, vor tinde spre mai mult.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *