Mauturi

5 bauturi vedeta ale verii 2018 reperate pe Pinterest

Distribuie mai departe

Colorate, picante sau cu gheata din plin, bauturile verii 2018 sunt deja hyper in tendinte pe una din cele mai celebre retele sociale, Pinterest.

Deci si in acest an, va trebui sa te inspiri din tendintele prezentate pe retelele sociale, pe Pinterest in special, pentru a savura cele mai delicioase bauturi estivale. Poptails, cocktail XXL sau slushies, vei afla in acest articol totul despre tendintele verii 2018 de sorbit cu paiul sau nu.

Punch sau cocktail XXL. Cocktailurile XXL sunt bauturi racoritoare cu alcool care se savureaza cu prietenii intreaga vara. Punch, sangria sau mohito, trebuie sa prepari in avans cocktailurile pentru a le savura la aperitiv sau bufet. Cele pentru pisicina se servesc in pahare cu picioare cu multa, multa gheata. Vinul rose sau sampania se servesc deci cu multa gheata pentru a stinge setea.

Cocktailurile cu piper. Sunt perfecte pentru cei care vor sa aiba cea mai picanta vara. Deci poti adauga in cocktailurile tale fructate care contin si alcool puternic, piper gri sau roz pentru un preparat minunat.

Apele infuzate. Apele infuzate, detox sau apele parfumate, sunt peste tot pe retelele sociale. Sunt apele aromatizate cu fructe si ierburi proaspete. Au un puternic impact vizual dar sunt si pline de beneficii pentru sanatate. Vei bea mai multa apa dar vei profita din plin in acelasi timp de beneficiile plantelor sau fructelor si legumelor.

Slushies. Este vorba despre cocktailuri pe baza de fructe, de alcool si de gheata maruntita. Sunt pline de prospetime si ne duc cu gandul la sucurile granita. Poti alege un slushie roz cu vin roze si cu capsuni, un slushie punch cu rom sau cu lamaie verde si ananas.

Poptails. Vine de la popsicle si de la cocktail, combinate. Pune deci intr-un pahar o inghetata popsicle si pune peste alcool. Sub efectul caldurii si al lichidelor, inghetata se va topi si se va amesteca cu alcoolul pentru a crea un cocktail.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *