album foto nunta
Accesorii

Albumele foto de nunta – de unde incepem?

Distribuie mai departe

album foto nuntaDe ce doar fotografii profesionisti sa stie care sunt secretele  realizarii unor albume foto digitale perfecte, ne intrebam de multe ori? Daca am participat la un targ de nunti cum se organizeaza deseori in tara noastra, am observat dezvoltarea si cresterea incredibila a acestei industrii; iar daca am fost cu adevarat interesati, am observat rolul major pe care il au albumele foto. Unele mirese chiar aleg fotograful de nunta pe baza calitatii albumelor pe care le realizeaza si le prezinta. Pentru acei fotografi ce au devenit experti in aceasta arta, a crea albume a devenit o sursa majora de venit, de finantare pentru afacerea lor. De fapt, acestea ocupa un loc extrem de important in intreaga industrie foto de eveniment. Cheia e urmatoarea  – crearea unui album unic, pe care clientii sa il adore. Lucrul acesta poate parea intimidant, dificil. Insa odata ce primul album foto de nunta e realizat, restul vor fi explorari in zona diferitelor tehnici, ce vor duce la rezultate superioare. Viziteaza www.photofuji.ro  pentru a descoperi mai multe informatii despre realizarea  acestor albume, a analiza si compara diverse designuri.

Prima intrebare ce ne-o puteam adresa cand vrem sa incepem, e urmatoarea – care sunt optiunile de stil din care as putea sa aleg? Majoritatea acestor albume pot sa se incadreze in segmentul de albume foto clasice de nunta; variantele digitale, de tip carte sunt foarte fiabile si versatile. Acolo, sunteti limitati doar de imaginatie si abilitatile de design. Ceea ce face farmecul acestora e faptul ca fiecare pagina e tiparita digital, ca si cum ar fi o singura imagine. Apoi este montata (instalata) in album, cartonata, pentru a oferi nu doar grosimea necesara ci si rezistenta. Aici poti insera oricat de multe imagini iti doresti, poti folosi diverse texturi sau fotografii pentru fundal, ori te poti decide pentru ca anumite fotografii sa se intinda de-a lungul a doua pagini intregi.  Mireasa este de obicei cea care are ultimul cuvant in luarea unor astfel de decizii.

Fara a intra in detalii tehnice, mai putem enumera cateva aspecte de care putem tine cont in elaborarea unor asemenea albume foto digitale :

– formatul acestuia, exprimat in centimetrii

– materialele utilizate pentru coperta – piele naturala, piele si materiale ecologice sau hartie foto; sunt disponibile diferite colectii sau culori.

– alegerea fotografiilor ce vor fi utilizate

– configurarea copertilor – aici intra fotografia de pe cover, textura, culorile, materialele folosite, cotorul, textele  si culorile folosite pentru font

– tipul hartiei foto – foarte multe studiori din Romania se indreapta catre produse de renume, precum Kodak Endura.

– cutiile pentru albume – aici conteaza atat dimensiunea, modul de inchidere, cat si designul interior dar si cel exterior

– durata realizarii si livrare

Asadar, cu putin research, putem noi insine sa descoperim toate procesele prin care aceste minunate albume  sunt realizate. Pentru mai multe informatii despre preturi, modele, posibilitati de personalizare, precum si pentru a invata despre machetare ca proces, acceseaza oferta actuala a studioului PhotoFuji – o serie de albume foto de nunta online iti sta la dispozitie, in sute si sute de modalitati de configurare si personalizare.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *