Bijuterii

Bijuterii barbati la moda

Distribuie mai departe

Nu doar femeile ci si barbatii poarta bijuterii, care sa atraga atentia. Pe langa ceas, domnii au inceput sa poarte si inele sau lanturi, dar nu toate bijuteriile avantajeaza pe toti barbatii. Bijuteriile trebuie alese in functie de varsta, ocazie si statut social.

Bijuteriile cele mai purtate de catre barbati sunt:

  • ceasul
  • bratarile
  • butonii de cravata
  • inelele

In cazul domniilor, bijuteriile confectionate din argint sunt mai cautate decat cele din aur. Bijuteriile completeaza tinuta, dar pentru asta trebuie sa faceti alegerea corecta. Pentru tinute formale sau elegante, trebuie sa alegeti bijuterii care sa dovedeasca ca aveti bun gust. Puteti opta pentru lantisoare subtiri, in locul celor groase. De asemenea puteti opta si pentru bratari din argint sau pentru ceasuri elegante. Barbatii poarta si cercei, aleg mai ales modelele discrete cu diamant sau cu surub. Inelele trebuie purtate mai ales la tinute casual, insa la locul de munca sau la ocazii elegante, nu. Tendintele se schimba si la bijuterii barbati, astfel domnii care doresc sa fie in pas cu moda si sa aiba tinuta originala, trebuie sa aleaga dintre bijuterii care sunt in voga.

Bratari pentru tinute casual

Bratarile impodobesc mana si evidentieaza tinuta, astfel trebuie sa fie ales in functie de tinuta sau ocazie. Pentru tinute casual, trebuie sa alegeti dintre bratari care sa ofere culoare sau un plus de stil pentru vestimentatie. Cele mai cautate bratari pentru tinute casual sunt cele din piele, margele, metal sau chiar si din silicon. Aceste modele atrag privirile si pun in valoare tinuta, fara sa le incarce. Merita sa achizitionati cat mai multe bratari, ca sa aveti vestimentatii originale si la moda.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *