Bijuterii

Bijuteriile cu pietre pretioase, accesorii atemporale

Distribuie mai departe

In domeniul minunat al bijuteriilor, pietrele pretioase sunt cele care dau nastere unor piese de exceptie. Cercei XXL, coliere le nivelul gatului, bratari sau inele… bijuteriile in tendinte ale momentului sunt cele care arata cel mai bine atunci cand au pietre colorate.

Care sunt pietrele pretioase?

Putem distinge patru categorii de pietre pretioase- diamantul, rubinul, smaraldul si safirul. Pietrele pretioase provin cel mai adesea din cristale care s-au format in roci profunde. Rare si de o mare valoare, aceste mici minunatii sunt preferate din ce in ce mai mult. De catre femeile din lumea intreaga.

In duo cu o bratara, un colier sau o pereche de cercei, aceste pietre naturale sunt cele care spun o poveste, poveste pe care o duci cu tine in fiecare zi peste tot.

In plus, o bijuterie este cea care marcheaza un moment foarte important din viata. Insotite de o piatra pretioasa, aceste mici accesorii joaca rolul unui talisman si chiar de vindecator.

Altenativa pentru pietrele semi-pretioase. Bijuteriile in tendinte ale momentului se impodobesc cu pietre fine sau cu pietre semi-pretioase.

Agata roz, lapis-lazuli, granatul sau amestistul sunt cele care arata cel mai bine alaturi de bratarile groase, inele, coliere sau cercei. Purtate mai multe, bijuteriile in nuante de roz, de violet, de rosu sau de verde, se imbina de minune pentru un rezultat unic.

Sau mai poti alege o bijuterie care graviteaza in jurul unei pietre seminificative, un simbol ancestral. Iubire pentru granat, curajul pentru agata rosie si stabilitatea pentru onyxul negru.

Iar bijuteriile XXL, foarte in tendinte, iau un sens cu totul diferit atunci cand se acumuleaza si se impodobesc cu minunatele pietre precum quartzul roz, piatra lunii sau calcedonit.

Vei fi cea mai frumoasa datorita unor bijuterii cu un design elegant si un format unic, care iti vor pune cel mai bine in evidenta stilul si personalitatea.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *