Bijuterii

Ce bijuterii purtati ca sa fiti la moda?

Distribuie mai departe

Bijuteriile sunt purtate ca sa completeze tinuta si sa devina mai stilata. Astfel nu este de ajuns sa purtati piese vestimentare in tendinte, aveti nevoie si de bijuterii cu care sa fiti in pas cu moda.

Moda se schimba si in cazul bijuteriilor, insa sunt cateva modele care se pastreaza in tendinte. Frumusetea bijuteriilor din aur si a pietrelor pretioase s-a pastrat in timp si sunt printre bijuteriile adorate. In functie de stilul personal, puteti sa alegeti dintre bijuterii moderne sau clasice. Cand purtati bijuterii, trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi:

  • bijuteriile trebuie asortate cu tinuta si machiajul
  • nu combinati bijuterii din materiale diferite
  • ca sa puneti bijuteriile in valoare, nu purtati mai multe inele pe o mana sau mai multe coliere
  • pentru tinute de seara alegeti bijuterii stralucitoare, iar pentru tinute de zi se potrivesc cele colorate

Chiar daca optati pentru o bijuterie ieftina sau mai scumpa, important este sa le puteti asorta la piesele vestimentare din garderoba. Investiti in bijuterii care sunt potrivite pentru stilul dumneavoastra.

Cercei in voga

Importanta cerceilor este sa infrumuseteze femeile, astfel trebuie alese cu atentie. Foarte important este ca trebuie sa va alegeti cerceii in functie de forma fetei si in functie de coafura, nu conform tendintelor. Daca nu doriti sa dati gres la alegere, puteti opta pentru cei mici, care avantajeaza orice forma a fetei. In acest an puteti opta pentru cercei cat mai colorati, care atrag atentia si confera stil tinutelor. Cerceii bine alesi atrag atentia asupra dvs. dar daca cerceii nu vi se potrivesc, vor strica aspectul tinutei si o sa distraga atentia de la trasaturile fetei.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *