Bijuterii

Inele de argint pentru inelul de logodna

Distribuie mai departe

Traditia cere ca inelul de logodna sa fie de aur, insa in ultimul timp tot mai multe persoane aleg inele de argint pentru acest eveniment pe diverse motive ce nu au intotdeauna legatura cu ratiunile financiare. In primul rand, toata gama de bijuterii de argint pare sa creasca in popularitate in ultimii ani datorita faptului ca acestea sunt mult mai usor de purtat la orice tinuta. Un alt motiv este faptul ca, usor usor, febra aurului incepe sa se stinga, iar tot mai multe femei isi indreapta atentia catre piesele de bijuterii mult mai subtile si delicate fabricate din argint, aurul ramanand, tot mai mult, un metal pentru ocazii speciale.

Desi este foarte important si faptul ca tot mai multe firme si magazine de bijuterii ofera modele diverse de inele de argint pentru logodna, un aspect care bineinteles ca nu poate fi ignorat este si pretul. Argintul poate fi de pana la 4 ori mai ieftin decat aurul. Asta nu inseamna in mod neaparat un buget mai mic pentru cumpararea inelului, deoarece aceasta ocazie speciala merita, intr-adevar toti banii, insa inseamna ca in acelasi buget cu care s-ar fi putut cumpara un inel de logodna simplu din aur, se poate cumpara, in schimb, cel mai incantator model din argint. Avand in vedere ca aurul alb este din ce in ce mai preferat pentru astfel de ocazii, argintul poate face o impresie la fel de buna. De fapt, in ultimul timp inelele de logodna din aur galben au devenit aproape o raritate.

Odata ce decizia asupra metalului a fost luata, ramane problema gasirii modelului potrivit, care poate fi destul de dificila atunci cand prioritatea este impresionarea viitoarei partenere de viata. In primul rand, un sfat intotdeauna bun este inspirarea din bijuteriile pe care partenera le poarta in mod obisnuit. Prefera designuri complexe, indraznete sau mai degraba bijuterii din argint subtile? In ceea ce priveste pietrele, exista o piatra pretioasa pe care aceasta o considera drept piatra norocoasa? O anumita culoare preferata? In cazul in care partenera este o pasionata a horoscopului, decizia in privinta pietrei se poate lua gasind piatra potrivita pentru zodia acesteia.

Pentru a largi orizontul si numarul de optiuni este bine ca in cautarea inelului potrivit sa se viziteze si magazinele de bijuterii, dar si site-urile online precum www.belatriz.ro. Magazinele de bijuterii din mall-uri sau shopping center-uri au avantajul ca vanzatoarea sta la dispozitia clientilor cu sfaturi si informatii suplimentare care pot ajuta la alegerea modelului potrivit.

Pe de alta parte, magazinele de bijuterii online sunt optiunea perfecta pentru barbatii cu o cariera ce ii tine mereu ocupati. Catalogele virtuale pot fi “rasfoite” de la birou sau in pauza dintre mese, iar in ultimul timp tot mai multe magazine virtuale ofera asistenta online aproape 24/7 avand un vanzator in permanenta pe messenger, gata sa raspunda intrebarilor de orice fel. De asemenea, pe internet se pot vizita cateva zeci de magazine, ceea ce, in timp real ar fi imposibil de realizat fara a ocupa cateva zile si a consuma benzina, timp si nervi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *