cof
Moda si frumusete

Cum creem un decor de nunta in tendinte

Distribuie mai departe

Nuntile organizate dupa tendintele anului in care sunt organizate sunt privite de regula ca un succes garantat, asta si datorita faptului ca este mult mai usor de urmarit o directie liniara pentru design, decat un conglomerat nesigur de elemente.

Anul 2019 vine cu noi tendinte cromatice, in care vedeta este o nuanta de corai cu irizatii aurii, ce ofera un plus de vivacitate fiecarui eveniment in cadrul caruia este integrata. Folosita in papetaria pentru nunta, acesta nuanta deosebita poate fi completata de modele unice ce pot creiona un decor simplist si rafinat. Nuanta intensa de corai, plina de vivacitate si parca aducatoare de vesti bune si armonie, usor domolita de sclipirile atente si fine ale irizatiilor aurii emana naturalete si prestanta, fiind foarte usor de integrat si chiar potrivita nuntilor desfasurate in sezonul cald.

De ce este nevoie in conturarea unui decor de poveste, aflat in tendinte? Pornind de la culoarea-vedeta a acestui an, pentru cea mai importanta zi din viata dumneavoastra puteti pleca de la alegerea minutioasa a unui model pentru invitatia de nunta, detaliile cromatice fiind foarte usor de adaptat ulterior.

De asemenea, odata ales modelul invitatiei sunt foarte usor de adaptat culorile si pentru celelalte accesorii din setul complet, alaturarea papetariei coordonata modelului invitatiei in decorul salii de evenimente conturand o imagine deosebita, de poveste, omogena.

Totodata, un alt aspect foarte important de luat in calcul este dat de modelul inviatiei, dar si de tematica in care doriti sa integrati papetaria de nunta in culori personalizate potrivit dorintelor dumneavoastra. Intre modelul papetariei alese si tematica evenimentului trebuie sa existe neaparat o stransa legatura, astfel incat mixul de elemente grafice sa fie sustinut in totalitate. Din nou, calitatea superioara a cartonului din care sunt realizate accesoriile de papetarie pentru nunta are un mare cuvant de spus in imaginea finala a salii de evenimente, pentru ca un model grafic aparte este cu siguranta complimentat de o calitate superioara a materialelor folosite.

Din nou, gama variata de invitatii de nunta deosebite pusa la dispozitie de altfeldeinvitatii.ro ofera o mare de posibilitati pentru a crea un eveniment cat mai aparte si inedit. Bineinteles, puteti crea o imagine de poveste numai prin intermediul papetariei pentru nunta, avand de ales dintre produse precum: opis cu repartizarea invitatilor la mese, decoratiuni pentru cabina foto, etichete pentru marturii sau fel si fel de accesorii de papaterie pentru candy bar.

Totusi, dincolo de orice tendinte, evenimentul trebuie sa va reprezinte, iar acest lucru nu trebuie sa fie influentat in mare parte decat de preferintele dumneavoastra. Trendurile se schimba, insa amprenta personala pusa pe fiecare detaliu al papetariei de nunta va va starni cu siguranta zambetul si peste ani si ani, iar calitatea materialelor folosite va fi incontestabila mult timp de acum inainte. Anul acesta se poarta ce va place!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *