Imbracaminte Femei Moda si frumusete

Dantela, pentru femeile rafinate

Distribuie mai departe

Piesele vestimentare din dantela, sunt fara indoiala cele mai feminine si cele mai elegante. Din fericire, dantela este in tendinte pentru toamna, astfel puteti sa purtati hainele din dantela cu incredere.

Cele mai rafinate modele de bluza femei, sunt cele fabricate din dantela. Bluzele din dantela pot fi purtate la toate evenimentele elegante, la intalniri si la locul de munca. Fiind o piesa vestimentara rafinata, nu pot fi purtate cu jeans. Sfatul nostru este sa le asortati cu pantaloni din raiat, din satin sau din lana. Pentru tinute cu adevarat feminine, puteti apela si la fuste. Modelele de fuste potrivite, sunt cele elegante si cele cu talie inalta.

Ca si bluzele din dantela, rochiile confectionate din dantela sunt foarte delicate. Puteti sa le purtati la petreceri cocktail, dar si la intalniri speciale. Indiferent de lungimea rochiei, trebuie sa le purtati cu pantofi cu tocuri inalte. Pentru o aparitie si mai eleganta, nu uitati sa purtati un dres. Nu doar in cazul hainelor, ci si in cazul pantofiilor dantela joaca un rol important. Ca sa nu aveti o tinuta banala, nu purtati rochia si pantofii din aceleasi material. Pantofii din dantela, se potrivesc mai mult la rochiile din saten sau voal.

Pentru o tinuta completa, nu uitati de accesorii. Dantela, nu necesita multe accesorii, deci trebuie sa alegeti cu grija. Evitati accesoriile de dimensiuni mari si cele nepretioase. O alta regula importanta in cazul hainelor din dantela, este sa nu asezati nici un accesoriu peste haina. Purtati cercei delicati si un colier cu pandantiv, in cazul unei rochii sau unei bluze cu decolteu.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *