Moda si frumusete

De ce este important un parfum in viata noastra?

Distribuie mai departe

Fiecare om are un parfum preferat. Dar este oare parfumul atat de important? Iată câteva motive care dovedesc  ca parfumul este o necesitate – în afară de faptul că miroase frumos!

Parfumul conteaza

Credeti sau nu, felul in care mirosim este in stransa legatura cu modul  în care oamenii reacționează in preajma noastra, și poate juca, de asemenea, un rol important în a determina dacă suntem considerati atragatori sau nu.

Dar … si Feromonii conteaza

In timp ce noi putem controla modul în care mirosim prin arome artificiale, cum ar fi parfumurile, mirosul nostru natural are si el un rol important. Feromonii sunt semnale chimice pe care fiecare dintre noi le poate transmite potentialilor parteneri, chiar daca nu au un parfum deosebit (ca un parfum Gucci, de exemplu).Feromonii fiecarei persoane in parte  sunt unici.

Parfumurile evocă amintiri

Diferite  mirosuri pot evoca anumite amintiri, iar acest lucru reprezinta o parte importantă a comportamentului uman. Multi dintre noi respirăm fericiti când am miros ne aduce aminte de un iubit rudă, prieten sau soț. Când cineva poartă acelasi parfum in mod frecvent, prietenii si familia încep să il asocieze cu aroma respectiva.

Parfumul poate trimite un mesaj

Ca și în cazul hainelor sau masinilor scumpe, un parfum de calitate poate trimite celor din jur un mesaj de importanță si putere. Parfumurile celebre, cum ar fi Chanel No. 5 sunt cunoscute a fi clasice, însă costisitoare, și pot semnala altora un aer de prestigiu.

Pur si simplu agreabil

Pe langa faptul ca felul in care mirosim ne poate ajuta în atragerea potențialilor parteneri și ne face mai placuti pentru cei din jur, parfumul este,  în cele din urmă doar foarte plăcut! Important este sa gasiti parfumul care se potriveste perfect  personalitatii  si stilului dumneavoastra de viata.

Pe parfumurirefan.eu puteti gasi o gama variata de parfumuri pentru toate gusturile.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *