esarfe la moda
Moda si frumusete

Esarfe deosebite: cum le folosim si care este sensul lor

Distribuie mai departe

Esarfele sunt accesorii produse din materiale calduroase si decorative. Sunt folosite la gat pentru caldura in timpul anotimpurilor reci, ploioase sau cu intemperii. Pot fi de multe ori purtate pentru a fii in pas cu moda pentru cei doritori de moda, indiferent ca vremea nu pretinde caldura sau protectie de intemperii. Cu aceste elemente, in anumite zone, aceste esarfe sunt purtate si din ratiuni religioase si culturale.

esarfe la modaSunt multe beneficii atunci cand utilizezi esarfele. In cazul in care este rece, purtarea unei esarfe in jurul gatului este o metoda buna pentru a gasi o caldura in plus. Poti purta aceste esarfe si ca sa te bucuri de stil pentru ca esarfele sunt din materiale si culori diverse care pot fi puse impreuna cu vestimentatia ta.

Esarfele pot fi create din diverse materiale si tesaturi. Esarfele pot fi confectionate in multe moduri inclusiv tricotate, cu tesaturi sau crosetari. Cele mai utilizate sunt cele tricotate din lana naturala, casmir, sau materiale sintetice echivalent ale tesaturilor naturale. Aceste tipuri de esarfe sunt folositoare pentru iarna sa ne pazeasca de frig. Pot fi create in diferite culori.

Sunt variatii destul de mari intre dimensiunile de esarfe fie mai lungi sau mai largi, mici sau mai mari. Esarfele clasice cand sunt desfasurate sunt de 1,5 m lungime, si au latimi intre 15 si 20 cm. O esarfa mai mica tip servet este de dimensiunea unei bandane sau esarfe de cap. Indiferent de modul prin care se poarta si cat de mult o poarta, o esarfa chiar poate fi si taiata.

Esarfele sunt folosite in majoritatea culturilor cu scopul modei sau culturii. Insa in celelate culturi, motivatia lor este data de importanta religioasa. Femeile musulmance utilizeaza esarfe cunoscute ca hijab pe cap. Li se pretinde sa utilizeze aceste esarfe pentru a utiliza un fel de imbracaminte modest. Sunt multe aspecte religioase in textele sfinte privitor la acestea.

Nu in ultimul rand utilizarea esarfei este deosebit de importanta. Utilizata la gat esarfa ofera caldura, atunci cand e folosita pe umeri ofera un aspect mai stilat. Cand sunt purtate de femeile musulmance au o semnificatie religioasa. Motivul pentru care porti esarfe este dat de multitudinea de modele.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *