ceas-barbati-goer-bright-blue-automatic-366
Accesorii Imbracaminte Barbati

O alta clasificare de ceasuri barbatesti

Distribuie mai departe

ceas-barbati-goer-bright-blue-automatic-366Te-ai hotarat sa iti cumperi un nou ceas de mana sau doresti sa faci cuiva apropiat un astfel de cadou, insa nu esti exact sigur ce cauti si unde te poti interesa asupra modelelor potrivite? Nu esti singurul – intr-o era in care fiecare dintre noi e constant insotit de cel putin unul sau doua device-uri electronice, incepem sa uitam care e esenta purtarii unor astfel de accesorii sau bijuterii. Desigur, rolul lor principal poate fi cel de a asigura ora – insa mai mult decat atat, ele sunt privite ca elemente de vestimentatie si stil (ora, cat si alte informatii sau functii de genul alarmelor, temperaturii, altitudinii, directiei de deplasare pot fi date si de telefonul mobil sau tableta). Vezi aici oferta de ceasuri barbatesti potrivite intr-o varietate de circumstante, pentru numeroase stiluri si bugete.

 

Asadar, fara a urma clasicele clasificari legate de tipurile de ceas intalnite azi in comert,  putem sa indraznim sa pornim intr-o scurta calatorie care sa abordeze dintr-un alt unghi gama de ceasuri barbatesti de mana.

 

– Performanta moderna – pentru persoanele ce iubesc sa se remarce intr-o multime sau un grup, aceste ceasuri provenind de la diversi creatori independenti  se vor remarca prin functionalitatea de ultima generatie, in designuri incredibile, de distinctie deosebita. Sunt folosite metale scumpe, precum titanium, extrem de rezistente.

– Traditia merita pastratat – e un slogan al foarte multor barbati, chiar si atunci cand vine vorba de designurile ceasurilor de mana; astfel, nu doar designul sofisticat va fi apreciat,ci si functiile clasice. Acestea vor spune ca esti sofisticat, puternic, sigur pe tine.

– Retro – un aspect vintage al unor asemenea ceasuri de mana poate sa atraga priviri. Chiar daca par antice, ele sunt comode, relaxante si se potrivesc pentru utilizare peste weekend.

– Indrazneala cu metal – numeroase marci au deja un renume prin ceasurile fabricate – atat prin cadrane, curele, cat si prin designul final. Ele sunt un simbol al statutului social, un semn al pastrarii valorilor, dincolo de trecea timpului.

– La timpul viitor –  Pe langa un design futuristic, acestea  incorporeaza metale sau pietre pretioase si sunt fabricate manual. Ele sunt extrem de complicate, neconventionale, avand nu doar sisteme vizibil la interior ci si solutii pentru compensarea efectului gravitatiei asupra mecanismelor interne.

 

In esenta, orice ceas de mana spune ceva despre tine – fie ca iti doresti sau nu. Modul in care il asortezi si il potrivesti, felul in care  acesta arata sau functioneaza, dimensiunea sa, starea sa – toate sunt elemente care reflecta intr-un anumit grad ceva din personalitatea unui barbat, din temperamentul sau, interesele lui, starea sociala. Pentru mai multe informatii, consultati oferta speciala a magazinului Crystalglamour – o gama de ceasuri barbatesti sunt disponibile pentru comanda online, la preturi  accesibile!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *