Imbracaminte Femei

Tedinte fashion primavara –vara 2019

Distribuie mai departe

Te gandesti deja de pe acum la tendintele sau la piesele vestimentare pe care le vei adopta anul viitor in sezonul primavara-vara? Care sunt piesele « must have » de adoptat? Pe ce culori sau imprimeuri va trebui sa mizezi pentru a fi in topul tendintelor?

Acum ca stii deja sau ca te-ai familiarizat deja cu tendintele sezonului toamna-iarna 2018-2019, a venit momentul sa stii pe ce tendinte va trebui sa mizezi si in primavara sau vara anului 2019. Care sunt noutatile care iti vor ritma garderoba?

Cele mai bune asociatii de culori sau culorile de adoptat. Culorile anului 2019 vor fi intense, ultra-luminoase si pline de prospetime. Si indiferent de nuanta pe care vei alege sa mizezi, acestea vor trebui sa fie purtate intr-un total look moncrom, precum un ton unic.

Astfel ca, tonurile calde, care ne duc cu gandul la desert, de la rosu pana la terracota sau portocaliu solar vor fi foarte in voga. Dar si tonurile pline de vitamina si mai puternice, precum roz, verde sau galben vor fi cele mai frumoase pe tot felul de piese vestimentare.

Poti miza astfel pe cele mai frumoase degradeuri de culori dar si pe versiuni tie and dye de materiale.

Imprimeurile cele mai in voga pentru 2019. Cele mai trendy- cele feline, mai wild, care se exprima in multiple variatii. Dungile cu efecte de optica sunt si ele foarte trendy. Pe diagonala, destructurate sau grafice sunt cele care vor sublinia cel mai bine lungimile asimetrice.

Stilul eighties va fi in continuare foarte in voga. Umerii impozanti, manecile bufante sau rotunjite pe piese vestimentare, vor fi astfel cele mai in voga. O tendinta care continua sa afirme o feminitate puternica.

Alura boema se va exprima si ea in diversitatea materialelor texturate, prin finisaje cu franjuri, dar si printr-o simplitate senzuala.

Iar tendinta etnica devine mai nimada, intre traditie si bogatie artizanala.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *