Moda si frumusete

Lungimea tricourilor si problemele modelelor existente in comert

Distribuie mai departe

In Romania, din ce in ce mai multa lume a inteles avantajul achizitionarii de produse online. De multe ori bunurile dorite pot fi achizitionate la pret mai bun decat cel din magazine plus ca indiferent de natura bunurilor achizitionate, ele pot fi schimbate rapid si fara probleme, fara sa fie nevoie de deplasarea fizica la magazine.

O mare parte dintre magazinele online din Romania au ca principal obiect de activitate vanzarea de haine, adica de tricouri de barbati, adidasi, haine de dama si accesorii, pantofi de dama si altele. Din fericire, ceea ce au inteles magazinele online, dar nu si comerciantii, e faptul ca mai toti cumparatorii au nevoie de informatii mai multe, dar si de modele croite pe un calapod potrivit.

De exemplu, daca aruncam un ochi chiar si peste stocurile marilor retail-eri de haine din Romania, se pot vedea inca de la distanta defectele majore ale produselor ieftine: tricourile simple sunt mult prea lungi pentru statura medie a romanilor, ele ajungand cu mult peste zona feselor (lucru care nu ar trebui sa se intample). Acesta este motivul pentru care lumea e dispusa sa plateasca mai multi bani chiar si pentru tricouri simple, singura conditie fiind ca acestea sa fie construite pe un calapod adaptat staturii medii din Romania si sa nu aiba manecile extrem de lungi, asa cum se intampla la produsele ieftine si de proasta calitate.

De regula, astfel de tricouri sunt purtate la sport sau prin casa. Atunci cand sunt purtate pe afara in timpul sezonului calduros, in conditiile in care manecile sunt mai lungi decat media, bratele se bronzeaza automat dupa linia manecilor, lucru total de nedorit. In momentul in care tricouri mai de calitate vor fi purtate, urmele bronzului ciudat vor fi vizibile, lucru de care unii oameni se pot simti stanjeniti.

Din fericire, exista si magazine de tricouri online care inteleg pe deplin nevoile clientilor lor. Nu e de mirare, asadar, ca in ciuda unor preturi un pic mai ridicate, ele au vanzari mult mai mari decat multi dintre retail-erii autohtoni.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *