Moda si frumusete

Renunta la fumat cu tigara electronica

Distribuie mai departe

In ultima vreme observam din ce in ce mai des oameni fumand la metrou, in supermarketuri, la cinema, si in multe alte locuri unde fumatul este interzis. Ceea ce multi nu stiu este ca oamenii respectivi nu fumeaza o tigara din tutun ci o tigara electronica. Acest produs a devenit din ce in ce mai popular nu doar printre fumatorii romani ci si printre fumatorii aflati in intreaga lume. Dar cum functioneaza acest produs si cat de bine reda senzatia de a fuma?

Majoritatea tigarilor electronice sunt alcatuite din trei componente: baterie ( componenta care se gaseste in capatul tigarii electronice si are un led in varf ), atomizor ( partea de mijloc care se gaseste in a doua jumatate a tigarii electronice ) si cartus ( umplut cu e-lichid care se gaseste in zona filtrului ). In timpul inhalarii, bateria alimenteaza cu curent atomizorul care se incalzeste si vaporizeaza e-lichidul aflat in cartus. Vapori rezultati in urma procesului de incalzire contin nicotina si sunt inhalati de utilizator.

Surprinzator la acest produs este faptul ca mimeaza aproape perfect gestul de a fuma. Desi, tigara electronica nu contine tutun si nici celelalte substante chimice (monoxid de carbon, gudron etc) care se gasesc in tigarile traditionale, poate mima perfect actiunea de a duce tigara la gura si de a trage din ea. Iar potrivit utilizatorilor, gustul pe care il ofera este mai bun decat cel oferit de tigarile traditionale. Dintre toate metodele de renuntare la fumat care se gasesc pe piata, tigara electronica este singura care poate reda efectul psihologic de a fuma.

Cat despre eficienta acestui produs, statisticile spun ca are o rata de succes de peste 50%. La nivel mondial exista deja cateva milioane de utilizatori care au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica. Se estimeaza ca numarul acestora va continua sa creasca, poate te vei afla si tu printre ei…

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *