Produse si servicii

De ce iPhone 5 se vinde

Distribuie mai departe

An de an, observam cum in momentul in care Apple lanseaza un nou smartphone iPhone, se vinde ca painea calda. Ultimele doua exemple au fost insa de vis pentru companie: iPhone 4S s-a epuizat in 2 zile, numai in precomenzi iar la iPhone 5, 2 milioane s-au vandut de parca nici nu ar fi fost. In fix 60 de minute de la deschiderea pre-comenzilor pentru iPhone 5, oficialii Apple anuntau ca au epuizat un stoc de 2 milioane de exemplare.

Asta da vanzare exemplara. Dar haideti sa incercam sa descoperim, de ce se vinde iPhone 5 si de ce se vand in general, produsele Apple atat de bine?

In primul rand, este vorma despre raportul calitate pret. De exemplu, iPhone 5 pret este cu mult mai mic decat ale altor smartphone-uri care ofera mai putine facilitati decat iPhone 5.

In al doilea rand, marele motiv ar putea fi faptul ca Apple nu scoate noi modele pe banda rulanta. Apple detine cateva produse carora doar le aduce imbunatatiri in noile versiuni. Asta inseamna in primul rand ca se pot focusa pe un singur exemplar din categoria smartphone-uri de exemplu, si pot obtine tot ce este mai bun.

Vorbim apoi de firma ce produce si smartphone-uri, care investeste in publicitate o suma enorma fata de toti ceilalti competitori ai sai. Nimeni nu are campanii de promovare mai mult decat Apple, nimeni nu plateste mai multa reclama decat plateste Apple.

Poate ca numai aceste trei motive sunt mai mult decat suficiente pentru a convinge milioane de persoane din lumea intreaga de faptul ca produsele Apple si implicit iPhone 5, merita cumparate. Vrei unul si nu stii unde sa-l gasesti la cel mai mic pret? Intra pe iphone5preturi.com unde pe langa multe detalii despre noul iPhone 5, poti gasi si preturile de la magazinele online din Romania care comercializeaza produsul.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *