6860961621_b7cc3833d4_z
Produse si servicii

Uita de timpul sacrificat pentru parastase – comanda coliva

Distribuie mai departe

Chiar daca majoritatea persoanelor isi planifica toate treburile, astfel incat timpul sa le ajunga sunt si situatii in care abia mai faci fata tuturor lucrurilor. Si intr-o mare masura aceste situatii sunt cele in care trebuie sa te ocupi de vreo inmormantare sau de vreun parastas. Caci stiti deja ca de aceste lucruri nu putem scapa, chiar daca noi nu ne dorim sa ne ocupam de astfel de chestiuni. Din pacate de astfel de lucruri nu putem scapa. Si chiar daca vom delega pe cineva sa se ocupe in locul nostru de tot ce va fi nevoie, tot vor fi mici detalii de care trebuie sa te ocupi tu personal.

Si cu toate astea solutiile sunt mult mai vizibile si mult mai la indemana fata de anii trecuti. Si asta pentru ca anumite lucruri sau produse de pilda sunt doar la un click distanta. Spre exemplu poti face o comanda coliva in cel mai scurt timp fara sa mai fii nevoit sa apelezi la diverse ajutoare pentru a pregati coliva. In plus pregatirea colivei necesita ceva mai mult timp decat alte lucruri sau produse, dar si ceva mai multa indemanare. Ba mai mult decat atat daca nu cunosti in detaliu tot acel procedeu pentru a realiza coliva ar fi mult mai indicat sa lasi pe cineva specializat sa se ocupe de acest lucru.

Te va scuti de efort, dar si de timpul pe care il poti pierde in realizarea acestei colive. Si pana la urma nu trebuie sa uitam cat de important este timpul pentru noi, mai ales in acele situatii in care mai ai si altceva de facut si nu te poti imparti in mai multe treburi deodata. Iar cum de treaba nu vom scapa niciodata va trebui ca de fiecare data cand ne aglomeram cu diverse lucruri sa avem a dispozitie si solutii care sa ne ajute sa scapam de aglomeratii.

Nu stiu cati dintre voi au trecut prin o situatie de genul acesta, dar cu siguranta au fost momentecand v-ati gandit de foarte multe ori daca cineva s-ar incumeta sa va ajute si sa va scape de anumite poveri. Si asta nu pentru ca nu ati fi in stare sa va descurcati cu lucruri de genul acesta, dar uneori timpul preseaza si in acelasi timp nu te poti concentra la ceea ce ai de facut pentru respectivul parastas. De aceea pentru toate aceste persoane s-au realizat si acele servicii in care poti comanda orice inclusiv poti comanda coliva si te poti bucura de timpul pe care il poti castiga.

Pana la urma nu are ce sa te coste daca incerci si astfel de servicii, de fapt costul acestora nu ar fi atat de mare incat sa nu ti-l poti permite. Ai putea chiar sa renunti la serviciul pe care ti-l poate oferi o persoana apropiata si mai in varsta, mai ales daca vorbim despre coliva. Cel putin asa veti fi siguri ca nimeni nu se va mai simti ofensat sau deranjat pentru simplul fapt ca i-ati cerut ajutorul. Iar daca lucrurile se pot rezolva de la sine intr-un asemenea mod simplu nu are rost sa chinuiti si pe altii, dar sa va chinuiti si pe voi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *