Resurse

Lista completa directoare romanesti de articole

Distribuie mai departe

Salut! In ultima vreme, directoarele de articole au devenit din ce in ce mai cautate. S-a tot pus problema realizarii unei liste care sa centralizeze directoarele de articole cu toate detaliile pentru ca cei care le folosesc, in special content writer-ii, sa le gaseasca mai usor. Liste s-au tot facut insa pana acum nimeni nu a „indraznit” sa publice o lista verificata in prealabil. Va prezint o lista cu 30 de directoare de articole romanesti. Fiecare director de articole a fost verificat iar cele care au liniute in loc de unele informatii, inca nu au fost verificate. Pe masura ce lista va fi revizuita, veti putea observa aici update-urile.

Pentru adaugarea unui director nou de articole, mail me at: filltruck@gmail.com

Deasemenea, directorul nostru recomanda in mod special urmatorul director de articole: http://advertoriale.net

 

Deasemenea, aici aveti link-ul pentru vizualizarea tabelului direct in google docs plus link pentru descarcare listei in format pdf. Un share, oriunde, ar fi dragut! Mersi!

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjHC1XIPlzMDdHhMZnVDeVBmTXF2YmxSUmcxYThVaUE#gid=0

Descarca in format PDF lista directoare romanesti de articole de AICI

Distribuie mai departe

9 comments

  1. Din experienta proprie ca scriitor de articole va pot spune ca perioadele de aprobare din tabel nu sunt reale. Inclin sa cred ca talbelul incearca sa favorizeze 2-3 directoare nu foarte stralucite. O evaluare realista ar fi mult mai utila. Succes

  2. Buna ziua! O legatura in plus, respectand criteriile din lista: promoafaceri.com, PR5, link dofollow – 1-4, editor text personalizat HTML, aprobare manuala 2ore. Multumesc.

  3. Ma bucur sa vad ca mi-ai adaugat directorul de articole in lista ta. Al tau e de mult timp prezent in lista de pe seoads.org! La mai mare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *