Resurse

Pentru ca ne place Craciunul

Distribuie mai departe

Cui nu ii place Craciunul ? Cui nu ii place vacanta de iarna si cui nu-i place zapada ?

De la mic la mare asteptam primii fulgi de nea si cand apar, suntem precum mos craciun intr un glob de sticla inconjurat de o multime de stelute albe .

Si cui nu-i place targul de Craciun? Targul de Craciun este o adevarata aventura . Cui i-a intrat in sange acest microb, nu cred ca mai scapa de el . Cu vre o doua luni inainte te cuprinde gandul unde sa mergi anul asta sa vezi targul de Craciun. Pana la bilete de avion si cazare te gandesti ce ai vazut anul trecut si ce vrei sa vezi nou anul asta . Si gandindu-te, te pierzi printre sutele de aminitiri si tot felul de intamplari petrecute la targ.

La intrare in targ te intampina un Mos Craciun care, fiind cuminte tot anul, iti da cadou o cana . O cana frumos pictata, pe care o poti folosi in nenumaratele seri in care te incalzesti cu ciocolata calda sau lapte. Inaintand pe poteca, ridicand capul vezi insiruite si agatate sute de beculete si beteala . Pe acel sir lung cu decoratiuni Craciun  stau ingerasi de sticla de toate culorile si marimile si care te indruma sa mergi mai departe si sa descoperi.

De la primul stand, lumanari mari,lumanari mici , lumanari rosii si verzi , lumanari ambalate ca nici nu stii pentru cine sa le cumperi prima data.

Ornamente brad de vis: Lista este lunga dar pentru fiecare o lumanare intr o crenguta de brad trezeste spiritul sarbatorii de Craciun. Apoi globuri de toate dimensiunile si din toate materialele posibile;globuri de sticla pictate,globuri umplute cu diverse decoratiuni ori crengute ori betea cu tot felul de sisteme de prindere. Globurile mari le poti pune sub brad iar miile de globuri in toate culorile iti insufletesc bradul stand agatate pe crengute si globuri sub forma de turturi si multe altele. Mergand printre standuri mai departe sunt tot feluri de seturi de ceai, pahare , cutiute muzicale , prosoape tematice, fete de masa cu reni si fulgi de nea. Agatate de streasina casutei de lemn sunt tot felul de jucarii de plus, de lemn, de
sticla,din lut , atat de multe ca din nou nu stii ce sa alegi .

O multime de magneti, care mai de care colorati si sub toate formele de la ren,mos craciun,cozonac,stelute si atatea forme cat sa le tii minte pana anul viitor .

Nu pleci de la targ fara o sacosa mare in care te asiguri ca ai cumparat cadouri pentru toata familia si toti prietenii si uite asa ti ai cumparat globuri, betea, jucarii ,decoratiuni pentru brad, decoratiuni pentru masa de craciun, cani, cutiute muzicale,magneti si toate cadourile ce le are Mos Craciun in desaga lui.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *