Resurse

Tigara electronica ego

Distribuie mai departe

Industria tigarilor electronice este intr-o continua expansiune datorita cererii tot mai mare din partea consumatorilor. Primele modele de tigari electronice aparute sunt de mici dimensiuni si cu o capacitate a bateriei mica. Fapt pentru care nu putea satisface anumiti fumatori mai inraiti. Din dorinta de a-i satisface si pe acestia, producatorii de tigari electronice au lansat modelul ego.

Tigara electronica ego a fost special creata pentru fumatorii inraiti si foarte inraiti. Aceasta vine insotita de o baterie foarte puternica de 1100 de mAh. Bateria modelului ego poate sa tina incarcata o zi intreaga si pe cel mai inrait fumator. Functioneaza doar in momentul apasarii pe buton. Fiind o tigara cu buton, tigara electronica ego beneficiaza de o protectie in cazul apasarii accidentale si de o protectie impotriva scurgerii lichidului vegetal in baterie.

Majoritatea inovatiilor aparute in ultima vreme in industria tigarilor electronice se bazeza pe bateria modelului ego. Aceasta baterie de capacitate mare este folosita la vaporizatoarele in sistem tank, creand astfel modelul de tigari electronice perfecte, care au o baterie puternica si un vaporizator care se incarca rar. Cele mai populare modele de tigari ego cu vaporizator in sistem tank sunt ego T, tigara Turbo ego T si tigara electronica ego W.

Modelele de tigari electronice ego sunt foarte populare in lumea intreaga din cauza fiabilitatii si a design-ului. Ultimele studii arata ca tigarile ego sunt cele mai utilizate.

Principalul producator mondial de tigara electronica ego este Sailebao. Aceasta fiind si prima companie care a produs tigari electronice. Ulterior au aparut si alte companii producatoare de tigari electronice dar Sailebao a ramas lider datorita tehnologiei avansate folosita la modelele care le produce, acestea fiind mai eficiente, mai rezistente si foarte fiabile.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *