Sanatate

Care sunt beneficiile oferite de mare si soare?

Distribuie mai departe

Adori sa iti petreci vacanta la malul marii? Pe buna dreptate! Acest tip de vacanta este ideala pentru toti, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. In plus, marea si soarele au o multime de beneficii asupra noastra.

Beneficiile aerului marin. Aerul de la malul marii are reputatia de a avea o multime de beneficii asupra sanatatii: este bogat in ioni negativi si in iod. Ionii negativi actioneaza asupra organismului uman, confera relaxare si bunastare. Trateaza un numar mare de afectiuni precum astmul, migrenele, depresia si oboseala cronica.

Cat despre iod, este indispensabil bunei functionari ale glandei tiroide. Joaca un rol esential in dezvoltarea creierului de aceea este bine sa iti duci in fiecare an copiii la mare.

Beneficiile apei de mare. Principalul scop pentru care oamenii vin la plaja este acela de a se bronza si de a se relaxa. O baie in apa marii este ideala. Bogata in mod natural in oligo-elemente si in saruri minerale, apa de mare actioneaza asupra cicatrizarii ranilor si este aliatul de pret al cailor respiratorii. O baie in apa marii trebuie sa dureze minim 20 de minute.

Stai cat mai mult cu picioarele in apa. Comprimate de-a lungul intregului an in pantofi stramti, picioarele noastre au nevoie de ingrijire pe timp de vara. Nisipul si apa de mare le va oferi senzatia de confort necesara. O plimbare cu picioarele goale prin apa de mare este excelenta pentru tonifierea picioarelor dar si pentru imbunatatirea circulatiei sanguine.

Concentratia puternica de sare din apa de mare este capabila sa curete in mod eficient pielea de substantele acumulate. Curele cu apa de mare sunt recomandate de specialisti in cazul unor afectiuni grave ale pielii precum psoriazisul. Acneea se diminueaza in mod vizibil atunci cand mergem la mare.

Profita si tu de toate beneficiile oferite de mare si soare.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *