hrana uscata pisici
Sanatate

Ingrijeste blana si pielea pisicii tale persane cu hrana pentru pisici Royal Canin Persian

Distribuie mai departe

Daca ai ca si animal de companie o pisica persana, stii cat este de dificil sa ii mentii blana matasoasa. Aceasta rasa de pisica este speciala indeosebi datorita blanii moi si pufoase, si de aceea se pune mare accent pe ingrijirea optima a acesteia.

 

Cauta hrana uscata pentru pisici in gama variata de produse a magazinului Ama-shop. Vei gasi printre numeroase alte produse si hrana specifica pisicilor persane, cum e Royal Canin Persian. Acest produs intensifica culoarea blanii pisicilor persane insa asigura si o digestie buna datorita unui complex eficient de fier. In plus, aceasta hrana uscata vine sub forma unor crochete adaptate pentru maxilarul specific al acestei rase de pisici. Pisicile persane o mananca cu placere iar rezulatele sunt vizibile in scurt timp: o blana mai matasoasa si mai stralucitoare.

hrana uscata pisici

 

 

Cum sa ingrijesti blana unei pisici persane?

 

In ingrijirea oricarei rase de pisici se incepe cu gasirea hranei adecvate. Daca alimentatia este potrivita pentru pisica ta, lucrul acesta se va vedea si pe blana ei. Datorita nutrimentelor atent alese, blana pisicii isi va pastra stralucirea si catifelarea. In plus, o alimentatie specifica rasei pisicii duce si la prevenirea unor iritatii la nivelul pielii la care pisicile persane sunt predispuse. Alege atent hrana pentru pisica ta pentru ca rezultatele vor fi vizibile.

 

Dupa aceea, pentru o roba deosebita, pisicile persane trebuie pieptanate zilnic. Daca nu, blana lor se incalceste si acest lucru poate provoca pe langa un aspect neingrijit si iritatii ale pielii. Pentru pieptanarea pisicilor persane se recomanda folosirea unui pieptene special cu capete rotunde. Un astfel de pieptene poate fi gasit la orice magazin cu articole pentru animale.

 

Si nu in ultimul rand, pisicile persane trebuie curatate des in jurul ochilor. Din cauza scurgerilor lacrimale abundente, pisicile persane trebuie sterse sau spalate des in jurul ochilor. Altfel, blana pisicilor va arata neingrijita si cu timpul poate cauza grave afectiuni la ochi. Daca culoarea scurgerilor lacrimale devine maro este momentul sa consulti un medic veterinar.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *