Sanatate

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

Distribuie mai departe

Inaintarea in varsta are urmari negative asupra mai multor aspecte ale sanatatii noastre, unul dintre acestea fiind in stransa concordanta cu pielea, tesutul cel mai vizibil al corpului uman. Fenomenul de imbatranire a pielii se datoreaza lipsei elasticitatii si a flexibilitatii, specialistii asimilandu-l destul de mult cu aparitia ridurilor.

Nedorite si destul de inestetice, ridurile sunt o adevarata provocare pentru fiecare dintre dvs si necesita o atentie sporita in vederea inlaturarii sau mascarii lor.

O solutie adoptata de majoritatea clinicilor de infrumusetare se axeaza pe tratamentele ce folosesc
injectii cu acid hialuronic
, una dintre componentele de baza ale unei pieli sanatoase dar care isi pierde din cantitatea acumulata in mod natural odata cu inaintarea in varsta.

Oferind un veritabil ajutor pielii in vederea pastrarii unui nivel optim de hidratare, acidul hialuronic este produs de organism in cantitati tot mai scazute, tratamentul culminand cu o injectare facila in cadrul unei clinici estetice. Procedura nu este deloc una dureroasa, medicul specialist folosindu-se de o anestezie locala care permite pacientului sa nu resimta niciun fel de disconfort.

Ce trebuie sa stie un pacient despre tratamentul impotriva ridurilor pe baza de acid hialuronic.

In perioada de dinaintea interventiei, este de preferat sa evitati orice medicament a carui compozitie se bazeaza pe un efect antiinflamatoriu.

Absenta acestor produse din dieta personala va inlatura orice risc al aparitiei invinetelilor saua sangerarilor locale. Dincolo de pregatirea propriu-zisa, interventia medicala are o durata de aproximativ 40 de minute, imediat dupa aplicarea anestezicului inserandu-se cantitatea prescrisa de medicul specialist.

Tratamentul impotriva ridurilor cu ajutorul acidului hialuronic este dedicat tuturor persoanelor care doresc sa mascheze acele fisuri fine ale pielii de pe fata sau din jurul gatului. Aplicat fara niciun fel de durere, efectele acidului hialuronic sunt imediate, dupa aproximativ 6 sau 9 luni instalandu-se si efectul de netezire al pielii.

Dupa interventie, pacientul necesita o perioada de recuperare care se rezuma la aproximativ 24 de ore, in tot acest timp evitandu-se exercitiile fizice de durata, tutunul sau expunerile la soare.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *