18492259_1551666948176836_339579917_n
Umanitar

Cat de importante sunt lucrurile firesti?

Distribuie mai departe

Poate ca fara sa vrei ai devenit o persoana ce nu prea se multumeste cu putin si intotdeauna isi doreste sa stie tot, intotdeuna isi doreste mai mult si de asemenea nu ii convin acele momente in care lucrurile nu se intampla dupa voia lor. Tipul acesta de persoane sunt de obicei cele care nu mai au rabdare, care sunt nemultumite de orice lucru si care prin urmare au devenit persoane acre. Si cred ca aceasta descriere va este cunoscuta incat sava pot spune ca persoanele despre care vorbesc aici, in marea majoritate a cazurilor sunt batranii.

Daca ai avut putin timp la dispozitie incat sa stai si sa-i urmaresti probabil ca deja ti-ai dat seama de acest lucru. Totodata trebuie sa vorbim si despre importantape care acestia o ofera celor mai simple si firesti lucruri si evenimente. Iar una dintre aceste aspecte importante este legat de ultimul lor drum. Nu putem spune cum de acestia sunt atat de calmi cand vorbesc despre astfel de lucruri sau cand planifica toate cele necesare pentru acest ultim drum.

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca sunt in stare sa planifice totul pana la cele mai mici detalii, planificari legate de transportul funerar, de serviciile funerare si mai ales alegerea firmei de pompe funebre care sa se ocupe de toate aceste lucruri. Si pana la urma nu cred ca are importanta locatia respectivei firme, poate avea sediul oriunde, dar cel mai important este sa fie cat mai aproape de zona in care locuiesc cei care i-au contractat.

Degeaba o firma de pompe funebre are mai multe beneficii decat celelalte daca firma de pompe funebre sectorul 1, iar cel de are nevoie de serviciile acesteia locuieste intr-o zona mult mai indepartata. Cu toate astea nu-i putem acuza ca vor sa se ocupe de toate lucrurile importante pentru ei, mai ales ca marea majoritate dintre ei nu au nevoie de veniturile financiare ale niciunui apropiat. De obicei, batranii si-au facut un obicei in a fi responsabili cu tot ceeace este important, cu atat mai mult daca vorbim despre cheltuieli, venituri si alte plati pe care acestia sunt nevoiti sa le faca.

Iar faptul ca vor sa se asigure ca in ultimul lor moment pe acest pamant au toate cele necesare nu este de condamnat, chiar daca gestul in sine pare unul destul de macabru. Cel putin in mintea celor mai tineri acest gand pare a fi de neconceput si uneori fara sa vrem gresim cand ne judecam batranii pentru aceste alegeri pe care le fac sau pentru lucrurile de care ei sunt constienti, iar noi nu le avem in vedere. Este putin probabil ca un tanar sa se gandeasca la astfel de lucruri si mai degraba cand perioada de maturitate se va instala si, batranetea de altfel, abia atunci va intelege aceste gesture ale unui batran.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *