Destinatii turistice Hoteluri Pachete turistice Pensiuni

Costinesti, statiunea ideala de vara

Distribuie mai departe

poza costinesti
Costinesti

Vara este anotimpul in care multi dintre noi incercam sa ne luam concediu pentru a merge in cele mai multe cazuri la mare. Daca e sa alegem o statiune din Romania, eu as zice ca in Costinesti ve-ti gasi tot ce poate fi mai frumos pe litoralul romanesc. Spun acest lucru atat din proprie experienta cat si din review-urile pozitive pe care le aud si citesc mereu despre aceasta statiune.

Se stie de mult ca in Costinesti merg de obicei tinerii si toti cei care asemeni lui Connecte-r, vara nu dorm. Da. In Costinesti este un flux continuu daca putem spune asa. Daca in mijlocul zilei se leneveste pe sezlonguri, la soare, in apa sau pe terase la bere, noapte toata statiunea prinde viata.

Cei cu chef de distractie, costinestiul este statiunea voastra. In nici o alta statiune n-ai sa vezi atat de multe discoteci in aer liber, atatea petreceri, atata distractie si voie buna. Asta si pentru ca asa cum am zis, in costinesti se aduna mai mereu zeci de grupuri de tineri plini de viata, tineri cu energie si cu chef de distractie.

Dar sa vorbim un pic si de locurile de cazare din Costinesti. Ei bine, avand in vedere popularitatea statiunii, ati putea crede ca locurile de cazare ar putea fi mai scumpe. Dimpotriva insa: datorita faptului ca statiunea e atat de populara, an de an se deschid din ce in ce mai multe pensiuni, hoteluri si vile de vacanta. In acest mod,concurenta fiind mare, preturile sunt si ele mai mici.

De exemplu, daca vreti sa vedeti de acum care sunt ofertele de cazare pentru vara lui 2013, puteti intra pe acest site si sa va uitati prin varietatea de pensiuni, hoteluri si alte locuri de cazare expuse.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *