Destinatii turistice

Peripetii in Busteni

Distribuie mai departe

Busteni este un oras de munte, arhicunoscut, din centrul Romaniei. Este o locatie interesanta care s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere al turismului. Statiunea a suferit o multime de imbunatatiri in ultimii ani, care au ajutat la cresterea numarului de turisti care viziteaza statiunea. De curand a fost inaugurata prima partie artificiala, asa ca turistii nu vor mai fi nevoiti sa astepta venirea zapezii pentru a se bucura de sporturile de iarna. Pe langa iubitorii sporturilor “albe”, in Fun Park-ul unde este amenajata partia, turistii aleg sa se bronzeze aici sub razele soarelui, deoarece se zice ca bronzul obtinut la munte dureaza mai mult decat cel de la mare.

Peisajele superbe de aici au devenit simboluri nationale, de o frumusete nemaiintalnita in alte statiuni montane. Babele, Sfinxul, Casa Memoriala Cezar Petrescu sunt cateva din obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratati in Busteni. Este o statiune care se bucura de succes atat iarna cat si vara, in cel din urma anotimp va puteti bucura de privelistea oferita de Muntii Bucegi si de Muntele Caraiman. Este un loc binecunoscut pentru traseele montane variate si pentru excuriile care se pot face in munti.

Oferte de cazare in Busteni satisfac orice buget, datorita varietatii unitatilor de cazare, fie ca este vorba de un sejur de lux sau de un concediu cu buget redus. Va puteti alege din multimea de oferte de pe internet, care va ajuta sa vizualizati imagini cu pensiunea sau hotelul la care doriti sa va cazati, fara a merge acolo. De asemenea unele site-uri ofera posibilitatea alegerii  de cazare ieftina in Busteni postate direct de catre proprietari. Oricare ar fi alegerea, va este garantata o vacanta de vis, cu peripetii pe culmile muntilor, pentru cei care se incumeta sa exploreze aceste frumuseti ale naturii.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *