Destinatii turistice Turism

Eforie Nord – refugiu pentru suflet

Distribuie mai departe

Vine vara, bine-mi pare, n-am parale-n buzunare!!…Dar am o pofta nebuna de plaja, mare si soare, de o vacanta pentru sufletul meu. Si nu stau mult sa ma gandesc unde, cand si cum pentru ca imediat imi sare`n minte un sejur la mare in Eforie Nord. Recunosc, sunt atras de mare si datorita preturilor de cazare ieftina in Eforie Nord pentru tot romanul, dar mai ales pentru  odihna desavarsita de care m-am bucurat intotdeauna impreuna cu ai mei. Da stiu, gusturile nu se discuta si poate Eforie Nord nu este pe placul tuturor tocmai din cauza asta – Eforie Nord este considerata parca destinatia favorita numai pentru familisti care vor sa se bucure de vacanta sau cei de o varsta mai inaintata. Ei bine, pentru mine Eforie Nord este un refugiu pentru suflet, un loc de vacanta pe care l-am indragit mereu si care niciodata nu m-a dezamagit. Tind sa cred ca statiunea de la malul marii isi va diversifica gama de servicii turistice oferite astfel incat sa incadreze o mai mare diversitate de iubitori ai plajelor curate si mereu invaluite de un farmec aparte.

Astept de ceva vreme venirea timpului frumos, a verii, cand totul prinde viata si turistii se aduna garla la mare unde vad cu ochii. Eforie Nord este tot ce si-ar putea dori cineva pentru o vacanta perfecta cu un buget redus, asa cum am fost obisnuiti intotdeauna. Costurile de sejur in Eforie Nord pot varia insa asta depinde in mare parte de perioada sezonului estival  si mai ales de pretentiile si asteptarile fiecarui turist. Fii sigur ca pui planul la bataie, cu bune cu rele si faci o escapada la mare in Eforie Nord cat de curand. Asigura-te ca benficiezi de servicii de cazare in Eforie Nord competitive, studiind mare parte a ofertelor regasite atat pe internet dar si din recomandari. Si sunt sigur ca ai atatia prieteni care au trait pe pielea lor experienta unui concediu fara batai de cap, fara griji in Eforie Nord. Te-ar putea ajuta foarte mult sa iti faci o opinie si te pot indruma si paginile turistice de pe internet care s-au umplut in ultima vreme de informatii utile, comentarii, recenzii ale unitatilor de cazare din Eforie Nord dar si sfaturi de vacanta si de petrecere al timpului liber.

Eforie Nord este o statiune care isi merita toate laudele, o destinatie de vacanta care trebuie sa recunosc, mai are ceva de lucrat pana sa fie perfecta dar rezultatele actuale o incurajeaza pe zi ce trece. Sper ca din ce mai multi turisti sa o apreziecieze si sa dea o fuga la mare aici. O vacanta in Eforie Nord se merita din plin si o recomand tuturor iubitorilor de mare.

 

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *