Hoteluri

Cazare la hotel

Distribuie mai departe

De ce sa aleg cazare la hotel in detrimentul inchirierii unui apartament si invers? este o intrebare pe care ne-o punem deseori, mai exact de fiecare data cand vine vorba sa ne deplasam intr-un alt oras, fie in interes de serviciu, fie pur si simplu in vacanta si avem nevoie de cazare. Care este cea mai avantajoasa modalitate de cazare: intr-un apartament sau la hotel?

Atunci cand vine vorba de o calatorie, cazarea este singurl aspect peste care oamenii nu trec cu vederea. De multe ori conteaza mai putin cum ajungi la destinatie si mai mult destinatia in sine, invers decat vorba zicalei. Dupa un drum obositor si plin de peripetii, sa ai locul perfect unde sa te relaxezi si sa intinzi capul fara griji este esential.

Multe persoane considera ca, a cheltui mai multim bani pe cazare scumpa la hotel chiar se merita. Si nu sunt departe de adevar. Un aspect important din experienta unei vacante este si modul in care ai locuit si serviciile la care ai avut acces. Cand te intorci acasa, pe langa intrebarea ce ai vazut?, era calda apa? vine si intrebarea cum era hotelul si cum era mancare. Acestea sunt coordonatele unei vacante de exceptie.

Alegem apartamentele, pentru ca ne permit mai multa independenta, pentru spatiul mai amplu si pentru faptul ca ne putem desfasura ca acasa, alegem hotelul pentru room-service, pentru fetele pe care putem sa le cunoastem pe marginea piscinei din fata hotelului (functie de socializare), pentru alte servicii de care vom beneficia in hotel (acces la sala de fitness, spa, restaurant etc). Pana la urma depinde de modul in care percepem noi vacanta perfecta. Multi considera ca a-si petrece vacanta intr-un cort pe plaja e ideal. Si poate ca este!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *