Locuri exotice

6 plaje exotice pentru o vacanta linistita

Distribuie mai departe

Te-a obosit in monotonia zilelor? Iti doresti o experienta unica in loc de locurile aglomerate? Ti-am adus cateva locuri perfecte pentru relaxare, in locuri linistite si exotice.
Kamalame Cay, Bahamas
Este o insula privata la doar 15 minute de zbor de Nassau. Ne ofera un adapost izolat, inconjurat cu apa limpede ca si cristalul, unde ne putem relaxa la umbra palmierilor. Personalul complexului o sa tina cont fara indoiala de dorintele tale. Chiar si micul dejun este bogata si diversificat, cu fructe locale si patiserie. Sa nu uitati sa incercati scufundarile submarine.
Rosaline Bay, Republica Dominicana
Paradisul turistic se afla pe malul aproape neatins al Oceanului Atlantic, la 45 de minute de Roseau, capitala Republicii Dominicane. Putem alege dintre camere cu priveliste spre munti sau spre Ocean, dar la oricare din acestea o sa avem cativa palmieri care intra in panorama.
Playa del Carmen, Mexico
Aceasta plaja este situata langa Cancun, pe peninsula Yucatan. Malul caribean este ideal pentru cei care nu isi doresc sa petreaca vacanta intr-un loc aglomerat. Plaja de pe partea privata iti asigura relaxare, este ideala pentru persoanele care isi permit comoditatea la un prex extrem.
Curacao, Marea Caraibilor
Face parte din Regatul Tarilor de Jos, mai este cunoscuta drept ABC-ul exotic, impreuna cu Aruba si Bonaire. Este un loc ideal pentru iubitorii de plaja si de soare. Un loc special este hotelul luxos construit intr-o cladire, un fost ghetto, din cele 80 de camere, nu arata niciuna la fel.
Sandy Cay, insula British Virgin
Este inconjurata de o apa perfect curata, de culoarea turcoaz, perfecta pentru o scufundare placuta. Hotelurile cele mai apropiate se gasesc de 6-7 kilometri de insula, unde se pot inchiria apartamente cu terase, de unde putem admira apusul minunat de soare.
West Snake Caye, Honduras
La 27km de Punta Gorda se pot gasi patru insule mici, unde traia sarpele boa constrictor. Nu iti face griji, nu mai sunt serpi pe insula dar sunt multe alte animale si plante uimitoare, mai putin periculoase. Bucataria locala este delicioasa.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *