Turism

Vacante pe sfarsitul lui 2012

Distribuie mai departe

Ati putea crede ca pentru anu 2012 vacantele si ofertele de vacanta s-au sfarsit. Ei bine, tin sa va anunt ca nu e deloc asa. Cosmotravel.ro vine cu cele mai bune oferte de sejururi, vacante si croaziere pe sfarsitul lui 2012.

Poate ca va numarati printre putinii care in vara acestui an nu prea ati avut cum sa va luati un concediu. Poate ca ati avut de munca si pur si simplu planurile de vacata v-au fost date peste cap. Nu va faceti griji insa. Site-ul cosmotravel.ro va aduce in atentie cele mai noi oferte de circuite pentru sfarsitul anului 2012.

Puteti asadar sa va luati cateva zile de concediu si sa va distrati cum altii poate ca nu au facut-o timp de o vara intreaga. Toate acestea la cele mai mici preturi posibile. De exemplu, daca vreti sa participati la Piata de Craciun de la viena, ve-ti plati incepand cu 285 de EURO.

Ve-ti avea parte de cel mai palpitant circuit in Viena. Veti beneficia de o multime de facilitati, incepand cu un tur al Vienei cu ghid ce va va vorbi in limba romana si continuand cu 3 nopti de cazare cu mic dejun si cu asistenta locala in limba romana.

In prima zi veti calatori cu avionul pana la Viena. Veti vizita apoi diferite muzee reprezentative, parlamentul, primaria, opera de stat si multe altele. In cea de-a doua zi veti putea sa viitati renumita piata de craciun din vienta si sa va faceti ce cumparaturi doriti.

Ce-a de-a treia zi presupune din nou vizitarea mai multor monumente si palate si nu in ultimul rand, gradina zoologica organizata in curtea palatului Schonbrunn, special pentru Craciun. In ultima zi, ce-a de-a patra ve-ti putea sa va intoarceti acasa dupa o experienta de neuitat.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *