Uncategorized

Stii care sunt cele mai “instagramate” orase ale Europei?

Distribuie mai departe

Intre Paris, Amsterdam, Madrid sau Stockholm, care sunt capitalele din Europa care se regasec cel mai mult si cel mai des in feed-ul tau pe Instagram?

Instagram, noua modalitate de a calatori.

In zilele noastre, chiar daca acest lucru nu este pe placul tuturor, a calatori inseamna automat si a face cele mai frumoase poze pentru a le posta pe retelele sociale. Si pentru a ne lauda in fata prietenilor nostri, alegem cel mai adesea, Instagram.

Dar mai mult decat o modalitate de a vedea ce fac amicii nostri in vacanta, Instagram, a devenit in acelasi timp o retea care te ajuta sa descoperi cele mai bune locuri. Fie ca vorbim despre restarurante mai mici sau baruri noi, adrese in tendinte sau destinatii iesite din comun, toata lumea foloseste Instagram pentru a se inspira.

Londra. Cu un total de peste 120 de milioane de hashtaguri, Londra este in pole position atunci cand vine vorba despre orasul Europei cel mai cautat si cel mai « instagramat » din Europa. Nimic uimitor daca ne gandim la toate siturile sale istorice, popularitatea familiei regale sau Pottermania, care atrage fani ai celebrei saga in fiecare zi,

Pe al doilea loc se afla orasul iubirii, al modei si al gastronomiei. Capitala franceza este pe al doilea loc cand vine vorba despre cele ma fotografiate orase si are o atractie turistica cu cele mai multe poze facute- Turnul Eiffel- doar acesta are numai putin de 2,8 milioane de hashtaguri.

Pe al treilea loc, pe podium, se afla Barcelona. Cu peste 47 de milioane de hashtaguri se pare ca metropola urbana se impune prin decorurile sale sa alte peisaje urbane pe Instagram. Sa nu uitam de cel mai frumos monument al sau, Sagrada Familia, care atrage toate obiectivele, cu 1, 60 milioane de hashtaguri.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *