Uncategorized

Unghii cu model copilaresc – mereu la moda!

Distribuie mai departe

Iubesc modelele pe unghii! Nu imi las unghiile sa creasca prea lungi pentru ca nu au o forma foarte placuta si de aceea am invatat cum sa fac diverse modele pe unghii, care mai de care mai caraghioase. Unghiile scurte sunt puse in valoare de astfel de modele mai copilaresti, care iau atentia de la forma unghiei la ceea ce e desenat pe ele. In schimb, pe unghiile lungi merg bine modelele elegante, linii curbate, flori, desene abstracte etc.

Pentru modelele pe unghii veti avea nevoie doar de oja in culori mate si de cateva accesorii pentru unghii care sa faca aplicarea mai usoara. In randurile de mai jos va prezint trei modele care imi sunt foarte dragi:

  1. Unghii cu model de buburuza – pentru acest model va trebui sa iti vopsesti toate unghiile cu rosu, sa realizezi un french cu lac negru si sa trasezi o linie neagra pe mijlocul unghiei. Deja se vede conturul buburuzei, mai lipsesc doar dragutele puncte si ochii buburuzei si ai un model de invidiat pe unghii.

 

  1. Unghii cu ritmul cardiac – un model simpatic pentru fetele indragostite lulea. Vopseste unghiile cu oja rosu mat si traseaza linii in zig-zag. Pastreaza o unitate a liniei pe toate unghiile si nu uita de elementul central: inimioara din mijloc!

 

 

  1. Unghii cu model de pete de vopsea – acest model are un impact uimitor – va atrage numeroase priviri curioase si multe fete te vor intreba cum sa isi faca si ele. E simplu: vopsesti unghiile cu oja alba iar dupa ce stratul se usca, vopsesti varful unghiei si cateva linii in sus pe unghie cu o alta culoare, foarte puternica. Dupa aceea, conturezi cu negru liniile colorate. Efectul este extraordinar!

 

Acestea sunt 3 modele care imi plac foarte mult. Cu oja potrivita si cu putina rabdare vei putea sa iti faci si tu acasa un asemenea model – incearca!

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *