Trasaturile unui cutting plotter modern
2 mins read

Trasaturile unui cutting plotter modern

cutting plotter la pin
Cutting plotter la Pin

Orice domeniu de business are nevoie de publicitate, indiferent de tipul de activitati pe care le desfasoara, de tipul de servicii sau produse pe care le ofera. Fie ca e vorba de clienti persoane fizice, fie de companii, firme sau organizatii, anumite sume din buget trebuie indreptate in aceste directii. In tara noastra, in ultimii 20 de ani, acest segment, al industriei publicitare, a cunoscut un progres extrem de accelerat – nu putini au fost cei care s-au indreptat catre aceasta zona, relativ putin explorata pana in 1995. Iar astazi, in intreaga tara, exista multiple companii ce se folosesc de echipamente performante si comercializeaza produse la cele mai multe standarde – aceste materiale si aceste consumabile de bucura de o calitate ridicata si utilizari multiple.

Gaseste aici un cutting plotter performant, pentru afacerea ta !

Pentru a fi mai precisi, vom prezenta in continuare cateva trasaturi ale noilor serii de cutting plotere, disponibile pe piata romaneasca.

– sisteme automate de aliniere, pentru a asigura operatiuni de taiere cat mai precise; lucrul acesta se realizeaza printr-o automata recunoastere a marcajelor, detectate pe imaginile ce au fost tiparite in mod digital.

– viteze de taiere sporite, ce pot sa ajunga la valori de 1530 mm pe secunda

– metoda de operare prin role presoare (pana la 6); role de fixare cu presiune ajustabile

– drivere ce utilizeaza parametrii multipli (cate 4 seturi) pentru reglarea calitatii si vitezei de taiere, in acelasi proces rulat

– latimi maxime de incarcare: 719 mm pe 1900 mm

– latimi maxime de taiere: 590 mm pe 1800 mm

– categorii diverse de materiale ce pot fi taiate, ce pot reflecta anumite setari speciale:

* heavy: folii reflectorizante sau de sablare

* medium: folie autocolanta standard

* light: folii pentru geamuri, de tip Window Graphics

– functii speciale de: testare a taierilor, operatiuni de retaiere, copiere, pansoanare, dye cut, finalizare automata (auto cut off), emulare tangentiala, canelura pentru taiere hartie, cos media

– conectivitate prin intermediul interfetei: USB 2.0, porturilor Paralel sau Serial (RS 232C)

– panouri de control cu taste touch, in mai multe limbi

Ca si aplicatii, un astfel de cutting plotter poate fi folosit pentru obtinerea de abtibilduri, stickere, semne si indicatoare publice sau scolare, semne pentru birouri, semne personalizate, taieri in contur.

Pentru mai multe informatii accesati oferta online in categoria de cutting plotter la Pin.ro – distribuitor echipamente publicitare, materiale si consumabile.

Lasă un răspuns